Midsommarhelgen och solen är äntligen här vilket betyder semester och ledighet för stora delar av Sverige. På Dagens PS redaktion lyser flitens lampa hela sommaren så att du kan ta del av nyheter och spännande läsning under ledigheten, vart du än befinner dig. 

ANNONS

Efter ett omvälvande halvår med krig, inflation och återkommande börsras i sina spår är det många av oss som längtar efter semester. Den här våren har varit en av de mest intensiva nyhetsmässigt.

Av förklarliga skäl har världens ögon vilat på kriget i Ukraina, och effekterna av invasionen ur ett globalt och ekonomiskt perspektiv. Några veckor in i februari i år blev sanktioner följaktligen en högaktuell fras i Västvärlden.

I takt med att priserna på energi, bränsle och livsmedel skjutit i höjden har mycket av Dagens PS nyhetsbevakning också kommit att handla om hållbarhet och klimatfrågor.

Nyheter och somriga tips

Ser man till Sverige har ett eventuellt Natomedlemskap och turerna kring det präglat nyhetsflödet, tillsammans med ett och annat politiskt utspel.

Sverige har också fått en ny statsminister i Magdalena Andersson. Sammanfattningsvis en spännande och utmanande tid för oss som äter, sover och andas nyheter.

ANNONS
ANNONS

När industrisemestern närmar sig fortsätter arbetet på Dagens PS sommarredaktion precis som vanligt även om vi också unnar oss lite semester. Utöver nyheter kommer vi bjuda dig på somriga inslag, lifehacks och tips på aktiviteter som vi hoppas ska göra din sommar ännu lite bättre.

Du som prenumererar på våra nyhetsbrev kommer självklart också att kunna ta del av de senaste båtarna, bilarna och bostads- och företagsnyheterna.

Med en väderprognos som får den mest inbitne skeptiker att plocka fram solhatten ber vi nu att få önska dig en riktigt härlig sommar.

Soliga hälsningar,

Dagens PS

ANNONS
ANNONS

Läs även: Sveriges mästerkocks bästa sillrecept [Dagens PS]

Läs även: Så matchar du ”helan” med sillen [Dagens PS]

Läs även: Årets mest spännande sommarpratare [Dagens PS]