Dagens PS

Mer vin och mindre sex för Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker
Sevenly är en prisvänlig serie viner signerad Sarah Jessica Parker som har en alkoholhalt på 7 procent. (Bild: Invivo Wines)
Jennie Nysted
Jennie Nysted
Uppdaterad: 26 apr. 2022Publicerad: 26 apr. 2022

Nu tar fashionistan och Sex and the City-stjärnan Sarah Jessica Parker ytterligare ett kliv in i vinbranschen och lanserar lågalkoholhaltiga viner under etiketten Sevenly, skriver The Daily Mail. 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Mer känd som den kärlekskranka och skotokiga journalisten Carrie Bradshaw i den populära tv-serien Sex and the City, har det nu blivit dags för Sarah Jessica Parker att vässa sina vinkunskaper ytterligare med hjälp av prisvänliga viner från Australien med låg alkoholhalt.

Låg alkoholhalt

Tillsammans med vinföretaget Invivo lanserar skådespelerskan en exklusiv serie med viner från Australien under namnet Sevenly.

En kollektion som enligt uppgift rymmer en blommig Prosecco, en fyllig Sauvignon Blanc, en djärv Rosé och en Red Blend toner av rostad ek. Alla till ett pris av cirka 200 kronor per butelj med en alkoholhalt på 7 procent.

Australien först ut

Först ut i världen att smaka på de nya vinerna blir ursprungslandet Australien där varumärket också påbörjar sin globala lansering. Tanken är sedan att Sevenly ska lanseras i  såväl USA, Kanada och på Nya Zeeland som i resten av Europa senare i år.

I Australien säljs vinerna redan nu exklusivt på Liquorland och First Choice Liquor Market, skriver The Daily Mail.

Sevenly blir den andra vinserien som Sarah Jessica Parker skapar tillsammans med sina partners Tim Lightbourne och Rob Cameron på Invivo. Sedan tidigare finns Invivo X SPJ där Parkers Sauvignon Blanc erhållit flera priser.

ANNONS

Läs även: Nyhet: Snabba Cash i flytande form

Läs även: Därför trendar vin och  NFT:s

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jennie Nysted
Jennie Nysted

Redaktionschef på Dagens PS som bland annat bevakar världen, företag och privatekonomi.

Jennie Nysted
Jennie Nysted

Redaktionschef på Dagens PS som bland annat bevakar världen, företag och privatekonomi.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS