Dagens PS

Elon Musk öppnar nöjespalats i Hollywood

Elon Musk
Det är i Hollywood det händer. Här ska Elon Musk inom kort öppna krog. (Bild: Pixabay)
Jennie Nysted
Jennie Nysted
Uppdaterad: 27 maj 2022Publicerad: 27 maj 2022

Elon Musk är en man med många talanger. Nu väntas världens rikaste man inom kort öppna en dygnetruntöppen diner på bästa A-läge i Hollywood, Los Angeles, som även ska erbjuda laddstation för elbilar och hysa en biograf, skriver Robb Report. 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Att öppna en diner är egentligen något som Tesla och SpaceX vd Elon Musk funderat på sedan 2018, även om det är först nu som planerna tycks gå i lås. Så har Musk också haft fullt upp med andra affärer, till exempel Twitter som skakat om både Tesla och börsen.

Under förra veckan lämnades i alla fall de nödvändiga dokumenten in till myndigheterna i Los Angeles, vilket tar Elon Musk ett steg närmare sin diner som förväntas rymma både biograf och laddstation för elbilar och ska ligga på Santa Monica Boulevard.

Ett riktigt A-läge som tidigare hyst den välbesökta snabbmatskedjan Shakey’s Pizza, enligt Robb Report. 

Biograf och laddstation

Tanken är att det 9300 kvadratmeter stora nöjespalatset ska kunna erbjuda över tvåhundra sittplatser fördelat på två våningar, både inne och utomhus. De senare med utsikt över två LED-bildskärmar om 45 fot i parkeringens norra och västra del.

Här ska man kunna se på film och ladda bilen dygnet runt och enligt Elon Musk själv betala notan med kryptovalutan Dogecoin om så önskas. Vilka kulinariska upplevelser som kommer serveras på Musks diner förtäljer inte planerna, men sannolikt är att det kommer erbjudas både popcorn och läsk till bion.

Kanske också ett och annat galet upptåg om vi känner Elon Musk rätt.

Läs även: Bilägarna hyllar Tesla – men Volvo får låga betyg

ANNONS

Läs även: SpaceX chef försvarar Musk: Anklagelserna falska

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jennie Nysted
Jennie Nysted

Redaktionschef på Dagens PS som bland annat bevakar världen, företag och privatekonomi.

Jennie Nysted
Jennie Nysted

Redaktionschef på Dagens PS som bland annat bevakar världen, företag och privatekonomi.

ANNONS
Egen rådgivning för egenföretagare

Egen rådgivning för egenföretagare. För dig som är egenföretagare ser vardagen och arbetslivet lite annorlunda ut jämfört med en anställd. Därför har Unionen Egenföretagare en speciell medlemslinje för egenföretagare.

Kontakta Unionen
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS