Dagens PS

Premiär för Mat & Vin i Dagens PS

Robert Montgomerie, Mat & Vin
Äntligen har vi hittat den vinskribent våra läsare förtjänar. Robert Montgomerie, ett fullblodsproffs med lång erfarenhet från branschen.
Mats Hedberg
Mats Hedberg
Uppdaterad: 03 apr. 2020Publicerad: 03 apr. 2020

Som vi tidigare informerade om i veckan så har Dagens PS just nu en fantastisk medvind. Vi växer så det knakar och knyter till oss många kompetenta skribenter inom flera områden. Och i helgen är det premiär för PS Mat & Vin.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Redan i helgen kommer ni se de första artiklarna från en ny och efterlängtad vinskribent. Det är med stort nöje vi presenterar Robert Montgomerie, som om du arbetat med vin tidigare, garanterat har stött på.

Robert har ett långt förflutet i branschen från bl.a Tegnér & Son, Diageo, Domaine Wines (där han var en av grundarna) och som medlem i branschföreningens styrelse SVL. Det är med andra ord en välkänd vinprofil som nu kommer hålla i pennan för Dagens PS nya sektion Mat & Vin.

Förutom viner så hoppas vi att Robert även delar med sig av sin tid som olivodlare i Portugal. Roberts vintips och artiklar kommer ni från och med denna vecka hitta i PS varje fredag och lördag.

Har ni frågor eller tips till Robert är ni hjärtilgt välkomna att kontakta honom på [email protected]

Vi hälsar alla Robert riktigt välkommen, vi vet att du kommer göra alla våra läsare lyckliga med dina initierade tips.

 

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Mats Hedberg
Mats Hedberg

VD på Dagens PS.

Mats Hedberg
Mats Hedberg

VD på Dagens PS.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS