Dagens PS

Dagens PS ännu mer med fler läsare och nya ämnen

"Responsen har varit överväldigande på Dagens PS erbjudande om att hjälpa svenska företag med gratis annonser på Dagens PS i dessa svåra ekonomiska tider", skriver Dagens PS publisher Mats Hedberg.
PS växer ännu mer och nu integreras tre systersajter på PS framgångsrika nyhetsplattform.
Mats Hedberg
Mats Hedberg
Uppdaterad: 02 apr. 2020Publicerad: 01 apr. 2020

Dagens PS trafik växer så det knakar – och inte bara när det gäller antal läsare utan nu också i vårt innehåll. Förutom vårt huvudsakliga dagliga fokus på att spegla börs- och finansnyheter, privatekonomi och företagares vardag breddar vi nu innehållet med fler nyhetskategorier.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Från och med i dag integrerar vi våra två systermedier Teknikdygnet.se, Investerardygnet.se och under nästa vecka även FintechToday.net till vår plattform på Dagens PS.

Låt mig kort presentera dessa:

Investerardygnet.se – är nyheter med ekonomi- och finansnyheter för den mer avancerade investeraren. Med nyheter man inte hittar på andra nyhetssajter. Från och med idag hittar du alltid dessa nyheter på Dagens PS.

Teknikdygnet.se – samlade nyheter för Sveriges viktiga samhällsbyggare och teknikkonsulter. En oerhört spännande och snabbt växande bransch

FintechToday.net – Nyheter för de som arbetar inom eller är intresserad av fintech. Ett av de mest snabbväxande segmenten inom svensk ekonomi.

Genom denna integration välkomnar vi både nya läsare och skribenter till Dagens PS. Vi ser fram emot att som vanligt serva er med relevanta och noga utvalda nyheter paketerade i helt kostnadsfria nyhetsbrev varje dag.

Väl mött!

Mats Hedberg
Publisher Dagens PS

ANNONS

PS, Det är lite stökigt i omvärlden just nu – man får verkligen stålsätta sig för att inte nedslås. Därför går jag och påminner mig om Batman-skurken Jokerns citat: ”Chaos means opportunities!”. Trots allt elände och negativa nyheter så måste vi försöka hitta nya vägar, skapa nya lösningar och lägga krutet på det positiva som ger oss energi.

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS