Det rådande omvärldsläget och rubbade leveranskedjor färgar av sig i alla led. Senast på snabbmatsrestaurangen Max som tillfälligt tvingats strypa tillgången av sin mycket populära dippsås med cheddarost, skriver Expressen. 

ANNONS

Det finns inga genvägar till den perfekta dippen. Åtminstone inte om du frågar hamburgerjätten Max kunder som nu tvingas klara sig utan sin absoluta favoritdipp med cheddarsmak.

Detta sedan den hett efterfrågade dippsåsen är tillfälligt slut hos leverantörer.  Det gör att den smälta ostdippen plockats bort från menyn på obestämd tid.

Max
Stamkunder tvingas leva utan cheddardipp på obestämd tid. (Bild: Instagram/Max)

Dippen endast tillfällig

Något som väckt känslor på sociala medier där dippsugna kunder vädjar om bot och bättring, eftersom dippen tycks vara det främsta skälet till att man valt Max framför andra hamburgerställen.

Om du är en av dem kan Dagens PS lugna dig med att deppen över dippen bara är temporär. I ett mejl till Dagens PS låter Max via sin presskontakt Helena Stenqvist meddela att cheddardippen gör comeback på Max menyer redan på onsdag den här veckan.

Stenqvist beklagar samtidigt att Max tillfälligt behövt pausa försäljningen. Hon skriver till Dagens PS att skälet till detta varit en transportfråga, då Max leverantör lidit tillfälligt brist på containrar, vilket har försenat leveranserna.

Nu är både ordningen och den tillfälliga cheddardippen återställd.

ANNONS
ANNONS

Läs även: Ikea höjer priset på korv för första gången på 27 år [Dagens PS]

Läs även: Ikea backar efter massiv kritik – ”En korv är en korv” [Dagens PS]