Sajten The Infatuation, som sysslar med restaurangrecensioner, ska anställa en ny redaktör i New York. Utöver lönen ingår det en restaurangbudget på 30 000 dollar, motsvarande 312 000 svenska kronor, per år.

ANNONS

Rollen som redaktör är enligt jobbannonsen ”ett redigeringsjobb och också väldigt mycket ett äta-jobb”. Lönen ligger på 85 000 till 135 000 dollar per år, motsvarande drygt 880 000 till 1,35 miljoner kronor per år.

Dessutom tillkommer förmånen med en väl tilltagen restaurangbudget på 30 000 dollar per år, vilket som CNBC påpekar är 2500 dollar i månaden, drygt 576 dollar i veckan eller drygt 82 dollar om dagen.

Jobbet går ut på att redigera recensioner, guider och nyhetsbrev åt The Infatuation New York, samt ”research och faktakontroll av det historiska och kulturella sammanhanget för olika kök, rätter och stadsdelar.”

Ansökande ska ha minst fem års erfarenhet som redaktör, ett skarpt öga för att redigera text och fånga stavfel samt en passion för att äta ute i New York City.

”Du är den typen av person som planerar resor runt vad du ska äta, och du är vännen i gruppen som väljer restaurangen”, står det i jobbannonsen enligt CNBC.

ANNONS
ANNONS

Läs även: Topplistan: Stockholms tio bästa affärskrogar [Dagens PS]