Även ett litet krypin kan betinga ett högt pris. Ett bra exempel på det är Kim Kardashians minimalistiska lägenhet i Los Angeles, USA, som nu ligger ute till försäljning för 3,5 miljoner dollar, motsvarande 36 miljoner kronor, skriver Robb Report. 

ANNONS

I det exklusiva området Calabasas i Kaliforninen ligger en liten men naggande god lya ute till försäljning. Vi talar förstås om influencern och mogulen Kim Kardashians så kallade pied-à-terre, signerad designern Vincent Van Duysen.

Kardashian
Ett och annat dopp i poolen ingår i köpet. (Bild: Compass)

Liten lägenhet i stor stad

Med pied-à-terre avses som regel en liten lägenhet eller bostadsrätt i en stor stad som inte primärt används som bostad. I det är fallet handlar det om en exklusiv lägenhet i minimalistisk stil på 209 kvadrat, som förvärvades av Kardashian under 2017, då hon fortfarande var gift med rapparen Kanye West.

Sedan dess har paret gått skilda vägar och boendet tjänat sitt syfte för den förmögna skönhetsdrottningen, som nu säljer lägenheten via mäklarfirman Compass för 3,5 miljoner dollar, motsvarande 36 miljoner kronor.

Kardashian
Färgen beige har en framträdande roll i inredningen. (Bild: Compass)

Toalett från Japan

En fullkomlig dröm för köpare med en fäbless för minimalistisk inredning, organiska material och färgen beige, fördelad på tre sovrum och fyra badrum.

Den återhållsamma inredningen med grå gipsväggar och rustika ekgolv betyder dock inte att man hållit igen på bekvämligheterna. I lägenheten finner du således ett fullt utrustat kockkök med de senaste vitvarorna, ett master bedroom med fristående JEE-O-soho-badkar, Toto-toalett från Japan och en mycket generös sminkhörna.

Kardashian
Saksamlare och göre sig icke besvär. Här är det avskalat som gäller. (Bild: Compass)
Kardashian
Ett av lägenhetens tre sovrum med ekgolv och beiga inslag. (Bild: Compass)
Kardashian
Exklusivt badrum med stor sminkhörna. (Bild: Compass)
Kardashian
Fristående badkar från JEE-O-soho. (Bild: Compass)

Känns igen från ”Keeping Up with the Kardashians”

Om dessa faciliteter möjligtvis känns igen, kan det bero på att hemmet florerat ett antal gånger i rutan under succéserien ”Keeping Up with the Kardashians” storhetstid. Lägenheten har även fått agera kontor till Kardashians båda bolag KKW Beauty och Skims, skriver Robb Report.

Huruvida den blivande köparen väljer att arbeta, bo eller bara pudra näsan i lägenheten återstår att se.

ANNONS
ANNONS

Läs gärna mer om lägenheten i Calabasas här!

Läs även: Veckans kändishem – lev som en hot shot i LA [Dagens PS]

Läs även: Vingård och lyxvilla i ett i vackra Sedona [Dagens PS]