Hur ser ditt kylskåp ut? Vi gissar att det i likhet med många andra vitvaror inte gör något större väsen av sig. Något som snart kan förändras när Samsung lanserar sin senaste innovation MyBespoke – kylskåpspaneler som förvandlar kylen till ett konstverk, skriver Robb Report. 

ANNONS

Glöm tråkiga, brummande kylar. När teknikföretaget Samsung introducerar sin senaste innovation MyBespoke får sig kylskåpet som vi minns det ett välbehövligt ansiktslyft.

Kylskåp
MyBespoke finns i ett antal färger. Det går även att välja på matt eller metallisk finish. (Bild: Samsung)

Utbytbara färger och motiv

Med hjälp av avtagbara paneler är tanken att de befintliga dörrarna på din kyl ska kunna bytas ut mot färger och motiv som du själv väljer, vilket gör trötta kylskåpsmagneter till ett minne blott.

”MyBespoke ger en ny nivå av anpassning till vår Bespoke apparatlinje, vilket inspirerar till ett helt nytt sätt att uttrycka din kreativitet. Oavsett om det är ett personligt favoritfoto eller ett djärvt tryck du designat, är möjligheterna oändliga eftersom det är ditt unika Bespoke-kylskåp”, säger Shane Higby, chef för hemelektronik på Samsung i USA.

Kylskåp
Glöm tråkiga kylskåp och trötta kylskåpsmagneter. (Bild: Samsung)

Samarbete med konstnärer

En spännande och innovativ tjänst som kompletterar din originaldesign med utgångspunkt i ett antal färger och finns tillgänglig i blank eller metallisk finish.

Inför lanseringen har Samsung även samarbetat med ett antal artister och konstnärer som fått designa sin version av kylskåpspanelen. Däribland tatueraren Dr. Woo, bildkonstnären Katie Rodgers och artisten Andy Rementer. 

ANNONS
ANNONS

Nu undrar vi på Dagens PS förstås hur ditt framtida kylskåp ska se ut?

Läs även: Bubbel, glamour och couture från Alexandre Bonnet [Dagens PS]