I kvarteret Herrnhutaren i Göteborg kommer det finnas över 2 500 kvadratmeter kontor för uthyrning. Ombyggnaden av fastigheten påbörjades våren 2020.

ANNONS

Fastigheten i kvarteret Herrnhutaren, som sträcker sig från Kungsgatan till Vallgatan, har rivits och ett nytt hus har byggts, men fasaden mot Kungsgatan har bevarats. Här kommer det finnas över 2 500 kvadratmeter kontorsyta att hyra ut.

Tillsammans med Croisette har fastighetsbolaget Ramsbury Property ingått ett exklusivt avtal för uthyrningen av Herrnhutaren på Kungsgatan i centrala Göteborg.

Stort intresse för lokalerna

De första fyra våningarna i huset blir kontorslokaler, i de tre nedre våningarna kommer H & M flytta in. Tillträdet till kontorsytorna blir våren 2023 och hyresgästerna har möjlighet att vara med och utforma lokalerna.

”Vi är väldigt glada över att byggnationen av kvarteret Herrnhutaren är i full gång. Vi ser redan ett stort intresse kring projektet och ytorna i fastigheten, och har flera spännande dialoger igång tillsammans med Croisette”, säger Håkan Larsson på Ramsbury i ett pressmeddelande.

Intresserad av samhällsbyggnad och teknik? Så här enkelt får du vår kostnadsfria nyhetstjänst.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Göteborgs paradgata ska snyggas till [Dagens PS]