ANNONS
Företrädesemission 18 sep - 2 okt 2023

Di: EBM-razzia mot Leovegas

Uppdaterad: 07 juni 2022Publicerad: 07 juni 2022
EBM Leovegas
EBM har på tisdagen gjort razzia mot Leovegas huvudkontor i Stockholm. (Foto: TT)

Ekobrottsmyndigheten, EBM, har i dag, tisdag, gjort ett tillslag mot spelbolaget Leovegas huvudkontor i Stockholm, uppger Di.

ANNONS
ANNONS

Enligt tidningen, som hänvisar till Leovegas, är det misstankar om insiderhandel relaterade till amerikanska MGM:s bud på företaget som ligger bakom EBM:s husrannsakan.

Budet presenterades 2 maj och fick Leovegas aktie att rusa.

Nivån på budet innebar en premie på 44 procent jämfört med den då senaste stängningskursen.

Leovegas hade även före det haft en stark utveckling på börsen, vilket enligt Di ledde till spekulationer om budet läckt ut i förväg.

Leovegas ordförande Per Norman har avfärdat att information om budet sipprat ut.

Ekobrottsmyndigheten har inte kommenterat Di:s uppgifter men Leovegas skriver bland annat i ett pressmeddelande, som återges av Di:
“Ingen anställd, person i ledningsgruppen eller styrelseledamot i Leovegas har delgetts några misstankar om brott. Bolaget har ingen ytterligare information att delge och frågor rörande förundersökningen hänvisas till Ekobrottsmyndigheten.”

ANNONS
ANNONS
Ola Söderlund
Ola Söderlund

Mångårig journalist med erfarenhet från en rad medier.

Ola Söderlund
Ola Söderlund

Mångårig journalist med erfarenhet från en rad medier.

ANNONS
Företrädesemission 18 sep - 2 okt 2023

Investera i svensk innovation som begränsar hjärnskador. Medicintekniska PolarCools CE-märkta produkt, PolarCap® System, används som akut behandlingsmetod vid hjärnskakningar och upprepade smällar mot huvudet. Bolagets vision är att kontrollerad kylning av huvud- och nackskador ska bli en standardbehandling för att begränsa hjärnskador. Försäljningen ökar snabbt och nu genomförs en nyemission för att klara av expansionen.

Läs mer & teckna här
ANNONS
ANNONS