För den som är trött på sitt vanliga kneg kan den brittiska gin och tonin-klubben ILoveGins senaste platsannons vara värd att spana in. Eller vad tusan – vem som helst med det minsta intresse för god dryck bör kolla in det här jobberbjudandet.

ILoveGin söker en ny ”gintern” (en ordlek på engelskans ord för praktikant) som enligt kontraktet ska jobba två dagar i veckan, skriver resesajten Travel + Leisure. I arbetsuppgifterna ingår att den antagne reser runt bland olika destillerier i världen och provsmakar gin och tonic-drinkar för att sedan skriva om dessa på företags blogg samt sociala medie-konton. För det får den törstige praktikanten 26.270 dollar, motsvarande drygt 223.000 kronor, per år.

ANNONS
ANNONS

Vidare framgår det att den ansökande bör vara både utåtriktad samt, inte helt oväntat, ha ett ”MASSIVT” intresse för gin. Men det finns en hake, skriver sajten: den som söker måste vara bosatt i England och vara över 18 år. Är du intresserad har du med andra ord bara fram till den 16 september, deadline för ansökningsperioden, att byta till brittisk adress.

LÄS VIDARE: Get Paid to Travel Around Europe Drinking Gin [Travel + Leisure] >