Mästerkockens nya krog - en besvikelse

Mathias Dahlgrens nya
Mathias Dahlgrens nya
Ola Söderlund
Ola Söderlund
Uppdaterad: 31 mars 2017Publicerad: 31 mars 2017

Det här skriver Di Weekends team, som testat Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang Rutabaga på Grand Hôtel.

ANNONS

Mest läst i kategorin

ANNONS

“Menlöst och på gränsen till hutlöst”, är omdömet i artikeln.

2.500 kronor hamnar notan på för tidningens två utsända personer.
“Det är på tok för mycket”.

“Men nu sitter vi med en morot som är just en morot. Och även om den är bakad i en dyr Jospergrill så är det just bara en morot. En morot som kostar 250 kronor”, skriver Di Weekends krogpatrullduo, som vet att Mathias Dahlgren kan bättre – han är en av Sveriges bästa kockar.

Men den här gången gjorde han alltså smaklökarna besvikna.

“Vi lämnar Rutabaga, fortfarande lite hungriga och med tom plånbok”, avslutar magasinets krogreportrar.

MISSA INTE: Här är Sveriges bästa matkrogar  >

LÄS ÄVEN: Diskare blir delägare i stjärnkrog  >

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Ola Söderlund
Ola Söderlund

Nyhetsreporter som bevakar börs, privatekonomi, näringslivsnyheter och världspolitik.

Ola Söderlund
Ola Söderlund

Nyhetsreporter som bevakar börs, privatekonomi, näringslivsnyheter och världspolitik.

ANNONS
Vassa knivar till jul med Knivbrev

Hos oss blir såväl billiga som dyra knivars egg som nya igen – oavsett hur misskötta eller trasiga de är när du skickar in dem. Beställ idag så skickar vi ditt Knivbrev nästkommande vardag.

Beställ Knivbrev redan idag
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

Spela klippet
PS Studio

Stockholms krogscen byter tempo: "300 bra restauranger"

13 dec. 2025
ANNONS
ANNONS