Det här skriver Di Weekends team, som testat Mathias Dahlgrens nya vegetariska restaurang Rutabaga på Grand Hôtel.
Mästerkockens nya krog - en besvikelse


Mest läst i kategorin
“Menlöst och på gränsen till hutlöst”, är omdömet i artikeln.
2.500 kronor hamnar notan på för tidningens två utsända personer.
“Det är på tok för mycket”.
“Men nu sitter vi med en morot som är just en morot. Och även om den är bakad i en dyr Jospergrill så är det just bara en morot. En morot som kostar 250 kronor”, skriver Di Weekends krogpatrullduo, som vet att Mathias Dahlgren kan bättre – han är en av Sveriges bästa kockar.
Men den här gången gjorde han alltså smaklökarna besvikna.
“Vi lämnar Rutabaga, fortfarande lite hungriga och med tom plånbok”, avslutar magasinets krogreportrar.
MISSA INTE: Här är Sveriges bästa matkrogar >
LÄS ÄVEN: Diskare blir delägare i stjärnkrog >

Utbildad journalist med nästan 40 år i yrket. Har varit allmänreporter, kriminalreporter, jobbat med print och digitala medier, och var en tid chefredaktör för ett magasin på Dagens PS, samt under en kort period nyhetschef på dåvarande Miljöaktuellt och senare redaktionschef för News55.

Utbildad journalist med nästan 40 år i yrket. Har varit allmänreporter, kriminalreporter, jobbat med print och digitala medier, och var en tid chefredaktör för ett magasin på Dagens PS, samt under en kort period nyhetschef på dåvarande Miljöaktuellt och senare redaktionschef för News55.