Dagens PS

LVMH lanserar konjak i lyxfodral

Konjak
Hennessys senaste samarbete förenar riktigt fin konjak med franskt mode. (Foto: Hennessy)
Jennie Nysted
Jennie Nysted
Uppdaterad: 19 okt. 2022Publicerad: 19 okt. 2022

Hur avnjuter du helst en konjak? Om det inkluderar lyxiga läderfodral kommer Hennessys senaste samarbete garanterat falla dig på läppen. 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Ett läckert attachéfodral av finaste kalvskinn och din favoritkonjak i ett är resultatet av LVMH-ägda Hennessys senaste samarbete tillsammans med det franska modehuset Berluti.

Bakom samarbetet står en gemensam vision att förena excellens och precision med Hennessys finaste konjak, som kommer att erbjudas i en begränsad upplaga om 150 flaskor, skriver Hennessy på sin hemsida.

konjak Attachéportfölj och konjak i ett. (Foto: Hennessy)

Konjak som mognat på träfat

Den exklusiva utgåvan består i ett handsytt skinnfodral som delvis är ihåligt för att ägaren ska få en glimt av det gyllene innehållet, tillsammans med en karaff signerad arkitekten Daniel Libeskind.

Själva drycken inuti har tagits fram av den åttonde generationens master blender Yann Fillioux, och består av en blandning som fått mogna på träfat, vilket lämnar toner av såväl torkad frukt som läder, skriver The Drinks Business.

En ynnest för både mode- och dryckesfantasten som kan bli din för en nätt summa om 38 800 dollar, motsvarande 432 130 kronor.

Hennessy X Berluti-fodralet inklusive de dyra dropparna kommer att finnas tillgängligt i Hennessy Houses liksom i Hennessys nya butik på Harrods i London nu i oktober månad.

Läs även: Tidlös whiskysamling drog in sexsiffrigt i New York

ANNONS
ANNONS
Jennie Nysted
Jennie Nysted

Redaktionschef på Dagens PS.

Jennie Nysted
Jennie Nysted

Redaktionschef på Dagens PS.

ANNONS

Senaste nytt

ANNONS