Dagens PS

Fritidshus med vacker sjötomt till salu

sjötomt
Missa inte tillfället att lägga vantarna på en vacker sjötomt med bästa läge på Högholmen Foto: Sjönära Fastighetsmäklare
Annika Menckel
Annika Menckel
Uppdaterad: 14 sep. 2021Publicerad: 30 aug. 2021

Missa inte tillfället att lägga vantarna på det här fritidshuset med vacker sjötomt som nu är till salu. En bättre plats för hemester är svår att hitta. Då fiber finns indraget går det utmärkt att även skapa sig ett hemmakontor när semestern väl är slut.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Fritidshuset hittar vi på Högholmen mellan Runmarö och Nämndö i Stockholms skärgård. Enligt mäklaren är läget mycket eftertraktat då det är lätt att ta sig hit med egen båt eller med Waxholmsbåt till grannön Aspö. Blir det för enahanda att spendera dagarna på ön är det är inte långt till Sandhamn eller till exempel Bulleröskärgården ute i havsbandet. Båda två är perfekta mål för en utflykt med båt.

fritidshus

Brygganläggningen med segelbåtsdjup har plats för flera båtar.
Foto: Sjönära Fastighetsmäklare

Tomten är en blandning av både öppna gräsytor och naturtomt, klippor och en liten sandstrand. Att ta emot gäster är inget problem då bryggan med segelbåtsdjup har  plats för flera båtar. Övernattande gäster bor i den mindre sjöstugan i anslutning till bryggan alldeles vid vattnet.

Dansk design

Huvudbyggnaden är ett så kallat Danahus om 60 kvadratmeter och ligger en bit upp på tomten. Stora glaspartier upp till nock och en öppen planlösning skapar rymd och en känsla av att huset är större än vad det faktiskt är. Här finns två sovrum men ytterligare sovplatser finns på loftet som nås av en trappa från altanen framför huset. Även loftet har ett stort glasparti som släpper in ljus och natur, vilket skapar en känsla av att befinna sig i ett lyxtält mitt i skogen.

Fritidshus

Huset som är 60 kvadratmeter stort är ett så kallat Danahus.
Foto: Sjönära Fastighetsmäklare

Sjötomt

Loftet är inrett som ett sovrum och ger känslan av att sova i tält.
Foto: Sjönära Fastighetsmäklare

Sjötomt

Öppet upp till nock och öppen planlösning ger rymd.
Foto: Sjönära Fastighetsmäklare

ANNONS
Sjötomt

Huset går utmärkt att nyttja året runt.
Foto: Sjönära Fastighetsmäklare

 

Huset har ett fullt utrustat kök, badrum med dusch och Separett och vatten kan tas från egen brunn. Det här är verkligen ett fritidshus att nyttja året om!

Läs mer om objektet här

Läs om det nya heta båtmärket Dromeas Yachts här

 

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS