I exklusiva Österskär hittar du veckans drömboende, en vacker villa om fem ljusa rum med generös sjötomt och stor brygga som vi törs tillskriva det där lilla extra. 

ANNONS

Österskär i Åkersberga är den exklusiva villaorten som sedan 1920-talet lockat stockholmare att fira sommaren fullt ut. Här njuter du tillsammans med andra Roslagsbor av närheten till Östersjön i öster och välbesökta skärgårdsöar som Ljusterö, Siarö och Husarö, utan att för den sakens skull behöva ta farväl av Stockholms innerstad.

Östersär
Mer sjönära än så här kan det knappast bli. (Bild: Sotheby´s Realty)

Sjö- och båtnära vardag

Till Österskär flyttar man för att förverkliga drömmen om ett sjö- och båtnära liv med alla bekvämligheter tillsammans med Roslagens sköna natur. Om det låter som något du kan vänja dig vid är veckans drömboende objektet du väntat på. Inte minst en investering i din framtid av det mer åtråvärda slaget.

Just nu ligger den här skärgårdsdrömmen ute till försäljning hos Sotheby´s och visas vid efterfrågan, då även priset på all denna härlighet kan diskuteras.

Österskär
Bastun hittar du nere vid bryggan. (Bild: Sotheby´s Realty)
Österskär
Stilfull och klassisk interiör med generöst ljusinsläpp. (Bild: Sotheby´s Realty)
Österskär
Exklusiv bastu med tillhörande relaxdel. (Bild: Sotheby´s Realty)
Österskär
Kanske kan det här vara en utsikt att vänja sig vid ?(Bild: Sotheby´s Realty)
Österskär
Brygg och båtlivet fick precis en ny dimension. (Bild: Sotheby´s Realty)

Vidsträckt sjötomt, flott brygga

För dig som tar steget fullt ut väntar en stilfull villa i Österskär med stor, flott brygga och en sjötomt om närmare 3000 kvadratmeter. Ett boende som präglas av genomgående ljusa och spatiösa ytor med generösa fönsterpartier inomhus och oslagbara möjligheter utomhus.

På den vidsträckta sjötomten finns alla chanser till såväl rekreation som sociala tillställningar, med en mycket generös brygga som räcker och blir över för dig och även rymmer dina gästers båtar. Här finns också en vackert inredd bastu med tillhörande relaxrum på lagom doppavstånd. Mer komplicerad än så behöver vardagen aldrig mer vara.

Vill du veta mer om veckans drömboende? Kontakta mäklaren här!

ANNONS
ANNONS

Läs även: Sjötomten på Oxnö som får dig att tappa andan [Dagens PS]

Läs även: Nya Long Island 86 Power – katamaran med smak på livet[Dagens PS]