I Nynäshamns sydvästra del ligger natursköna Oxnö. Här väntar ett luftigt fritidshus på två plan med privat och insynsskyddad strand, egen badbrygga med bastu och en stor strandtomt. Havsutsikt? Javisst. 

ANNONS

Oxnö är en vacker ö som tillhör Torölandet och ligger cirka 10 km från Nynäshamn. Hit vallfärdar många sommartid för att njuta av Tottnäs, Oxnö, Svärdsö och Torö eller det närliggande naturreservatet Ören, ett av Sveriges bästa surfingställen.

Det är också på Oxnö som du hittar veckans drömboende i form av ett charmigt fritidshus från 1940 med högt läge och ljuvlig havsutsikt.

Nynäshamn
Fantastisk havsutsikt från det fina tvåplanshuset uppe på berget(Bild: Svensk Fastighetsförmedling)

Privat strand, egen brygga

På Oxnö kan du som öbo njuta av en fridfull och insynsskyddad strand med egen båt- och badbrygga, såväl som en stor strandtomt med en area på 5 000 kvadratmeter.

Här är solchanserna goda från morgon till kväll, både inne och utomhus. Inte minst nere vid vattenbrynet där en vedeldad bastu med tillhörande relaxrum väntar. Här finns också en liten sjöbod med trädäck och tak där du kan förvara dina fiskeredskap.

Nynäshamn
Redo för ett morgondopp? (Bild: Svensk Fastighetsförmedling)

Nere på din privata bad- och båtbrygga behöver livet faktiskt inte vara särskilt komplicerat, vare sig du svalkar dig, solar eller metar. Naturupplevelser som enligt mäklaren kan bli dina för 7 995 000 kronor. Vi kallar det vardagslyx.

Oxnö
Sjöbod för dina fiskeredskap och verktyg. (Bild: Svensk Fastighetsförmedling)
Oxnö
Privat och insynsskyddad strand med vedeldad bastu, båt- och badbrygga. (Bild: Svensk Fastighetsförmedling)
Oxnö
Soligt både ute och inne. (Bild: Svensk Fastighetsförmedling)

Terrass och balkong med sjöutsikt

Uppe på berget ligger ditt hus på fyra rum och kök byggt 1940. Ett charmigt och ombonat fritidsboende som tack vare det generösa ljusinsläppet och den öppna planlösningen upplevs större än sina 95 kvadratmeter.

Oxnö
Terrassen har sol från morgon till kväll. (Bild: Svensk Fastighetsförmedling)

Med terrass och balkonger i två våningar som alla bjuder på en skön vy över viken och havet finns alla möjligheter till rekreation och kontemplation. Kanske också en och annan episk solnedgång.

Här är även gott om sociala ytor för familj och vänner. Det luftiga entréplanet har öppen planlösning som vetter ut mot den soliga terrassen, vilket lämnar utrymme för ett ljust och luftigt vardagsrum, en social matplats för många gäster och ett fullutrustat arbetskök med generösa arbetsytor. En trappa upp finner du två sovrum, ytterligare ett vardagsrum och badrum.

ANNONS
ANNONS
Oxö
Öppen planlösning, generöst ljusinsläpp och vackra, ljusa trägolv skapar mycket rymd. (Bild: Svensk Fastighetsförmedling)

 

Om detta låter som ett fritidsnöje du skulle kunna vänja dig vid är det hög tid att boka in en visning. Har du frågor som rör veckans drömboende? Kontakta mäklaren här!

Läs även: Expertråd: Tänk på det när du köpet fritidshus [Dagens PS]