En guldkant på tillvaron och ett bryggliv utan motstycke utlovas till den som kniper veckans drömboende på Värmdö med sjötomt, sandstrand och egen brygga. Håll i hatten!

ANNONS

I Grisslinge på Värmdö väntar sjöutsikten du väntat på tillsammans med en luftig och ljus huvudbyggnad om närmare 309 kvadratmeter fördelat på två plan som renoverats till perfektion under 2020-2022.

Här njuter du och de dina av en vardag i söderläge, befriad från insyn och ett hus där ljuset och havet alltid är närvarande.

Värmdö
Egen brygga med segelbåtsdjup gör det enkelt att ta emot gäster som kommer båtvägen. (Bild: Mäklarhuset)
Värmdö
Välkommen till bords med havet som gäst. (Bild: Mäklarhuset)

Smakfullt, ljust och vackert

Det smakfulla entréplanet rymmer vardagsrum med massivt ekgolv och golvvärme, liksom ett kök i toppskick med en magnifik matplats för många gäster.

På övre plan väntar sovrummen med generösa fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp och ett vackert badrum med behaglig golvvärme och ett bubbelbad. Behöver vi nämna att samtliga rum har havsutsikt?

På vinden hittar du ytterligare ett allrum, som idag tjänar som kontor men kan omformas efter dina behov. Husets nedre plan rymmer också ytterligare ett badrum, tvättstuga och en vinkällare. Drömmer du om ett hemmagym kommer även det att kunna gå i uppfyllelse.

ANNONS
ANNONS
Värmdö
Generösa fönsterpartier sprider rikligt med ljus. (Bild: Mäklarhuset)

Bryggliv på Värmdö av högsta klass

Sjötomten är en dröm i sig med generösa och barnvänliga ytor. Däribland en liten sandstrand invid bryggan.

Som båtägare kan du skatta dig lycklig då ägorna bjuder på såväl egen brygga med segelbåtsdjup som båtramp och båtgarage. Ett fantastiskt mervärde med dubbel takhöjd och gott om utrymme för både båt och verkstad.

Här finns även en lägenhet för övernattande gäster. Ytterligare sovplatser finner du i den sjöstugan, som även den lämnar få saker att önska.

Sammantaget en skärgårdsdröm och ett bryggliv av högsta klass, bara trettio minuter från innerstaden som just nu väntar på en livsnjutare av rang att dela vardagen med. Priset diskuterar du med mäklaren efter att du tagit del av allt fastigheten har att erbjuda på nära håll.

Värmdö
Vad sägs om ett bubbelbad i all enkelhet? (Bild: Mäklarhuset)
Värmdö
En vy som inte går av för hackor.(Bild: Mäklarhuset)
Värmdö
Nog ser det här trivsamt ut. (Bild: Mäklarhuset)
Värmdö
Söderläge, fritt från insyn och nyfikna blickar. (Bild: Mäklarhuset)

Lever upp sommartid

Till Grisslinge och Värmdö tar du dig smidigt både buss- och bilvägen. Flera stora köpcentrum i närområdet gör logistiken i vardagen till ett minne blott. Som en av Sveriges största öar bjuder Värmdö även på såväl krog och friluftupplevelser.

Inte minst sommartid då ön lever upp lite extra med semesterfirare och båtfolk. I Grisslinge kan du dessutom njuta av ett stort havsbad de dagar du inte tar dig ut med båten.

ANNONS
ANNONS

Vill du veta mer om veckans drömboende? Kontakta mäklaren och boka en visning här!

Läs även: Djur, natur och oändligt lugn på skånska slätten[Dagens PS]

Läs även: Bryggromantik i överflöd på Resarö [Dagens PS]