Letar du efter en ny segelbåt som gott och väl rymmer hela familjen kan det vara läge att spana in det nya flaggskeppet Hallberg-Rassy 69 – tillverkarens största båt någonsin.

ANNONS

Den ståtliga segelbåten kan hanteras av en familjebesättning, men det finns självklart plats för deckhand eller skeppare om det skulle önskas.

Hallberg-Rassy 69 andas graciös elegans och är designad med vackert svepande linjer. Däcket är ovanligt rent och fritt från onödiga detaljer.

hallberg-rassy
Den nyaste lanseringen är tillverkarens största någonsin. (Foto: Hallberg-Rassy)
hallberg-rassy
Segelbåten är graciöst designad med rena och vackra linjer. (Foto: Hallberg-Rassy)

Enorma stuvutrymmen

För dig som vill kunna ha med så många familjemedlemmar och vänner som möjligt ut till sjöss är detta den perfekta båten. Däcksstuvutrymmena är enorma och sittbrunnen större än på de flesta båtar, med två L-formade soffor och ett rejält fast bord i högglanslackad massivträ. 

Sittbrunnen är dessutom skyddad av Hallberg-Rassys klassiska vindrutor och rorsmansplatsen har också ett redigt skydd med en rejäl sarg runt om.

Segelbåten erbjuder gott om sällskapsytor. (Foto: Hallberg-Rassy)

Plats för walk-in-closet

Hytten på Hallberg-Rassy 69 är oerhört ljus, på grund av de åtta generösa skrovfönstren. Ljusinsläppet gör att insidan känns luftig, och fönstrena kan självklart täckas för med smidiga persienner om solen skiner för starkt. I hytten kan man dessutom stå raklång och se ut genom de stora salongsfönstren.

Beroende på preferenser har båten plats för en walk-in-closet och en hytt för eventuell deckhand. Samtliga gästkabiner är rymliga och lyxiga.

Hallberg-Rassy 69 går på en ovanligt väldimensionerad motor, en 6-cylindrig Volvo Penta D6-300 på 300hk. Maskinrummet är stort och ger plats för en mängd teknisk utrustning.  

ANNONS
ANNONS

Läs mer om den nya båten på Hallberg-Rassys hemsida. Det första exemplaret av båten kommer att segla vintern 2023/2024.

Läs mer: Galen hummer till sjöss