Brabus är bil- och båttillverkaren som i mer än 40 år förädlat Mercedes-Benz. Nu lanserar företaget Brabus Shadow 900. Ett stycke sjömagi på 900 hästar som kombinerar hög prestanda och komfort med tidlös elegans.

ANNONS

Elegant, exklusiv och explosiv är Brabus Shadow 900 Deep Blue Signature Edition båten för dem som brinner för såväl hög prestanda som komfort. En pigg och sportig daycruiser som i likhet med föregångaren Shadow 900 Black-Ops limited edition kännetecknas av sin Brabus-kraft.

Brabus
Vad kan vara bättre än att kombinera klassiska veteranbilar med högpresterande motorbåtar? (Bild: Brabus Marine)

Specialister på Mercedes-Benz

Den som kan lite om tillverkaren Brabus känner troligtvis igen sig i passionen för detaljer som definierar företagets alla fordon, bilar som båtar.

På Brabus Marine finns erfarenheten och kompetensen från mer än 40 års biltillverkning. Som specialister på veteranbilar består företagets kärnverksamhet i att återställa klassiska fordon av märket Mercedes-Benz till ursprungsskick och ge dem ett andra liv. En uppskattad affärsidé sprungen ur en hobby som idag finns representerad med filialer i ett hundratal länder.

På båtsidan samarbetar Brabus Marine sedan ett par år tillbaka med den finska båttillverkaren Axopar.

Brabus
Panerai Submersible S BRABUS Blue Shadow Edition. (Bild: Brabus Marine)

På senare tid har man även inlett ett partnerskap med den världsberömda urmakaren Panerai, som nyligen designat den exklusiva dykarklockan Panerai Submersible S BRABUS Blue Shadow Edition som en hyllning till havet.

ANNONS
ANNONS
Brabus
Brabus i samarbete med den exklusiva urmakaren Panerai. (Bild: Brabus Marine)

Dubbla motorer, 900 hästkrafter

Brabus Shadow 900 Deep Blue Signature Editions är utrustad med dubbla Mercury Marine 450R 4,6-liters V8 utombordsmotorer.

Med en kapacitet på 900 hästkrafter kan den utan problem komma upp i 60 knop, samtidigt som den är lätt att styra och hantera tack vare en smidig instrumentbräda med pekskärmsteknik och en intelligent styrmodul.

Varför välja komfort före prestanda när man kan få båda?

Brabus Shadow 900 Deep Blue Signature Edition
Brabus Shadow 900 Deep Blue Signature Edition – ett med havet. (Bild: Brabus Marine)

Genomtänkt design

Utrymmesmässigt är det en båt som erbjuder generöst med socialt utrymme ombord. Möjlighet finns även att optimera upplevelsen med ett loungepaket som bjuder på obegränsade möjligheter för vänner och familj ombord.

Brabus
Flexibelt och rymligt i sittbrunnen. (Bild: Brabus Marine)

I loungepaketet ingår även bekväma säten intill rodret med sidoarmstöd och ett ryggstöd som kan vändas till önskad position. Det går även att omvandla bordet i sittbrunnen till en härlig solsäng när solen tittar fram.

Brabus
Inspirerad av havet. (Bild: Brabus Marine)

Helhetsintrycket är tidlöst och elegant, med en genomtänkt design som hämtat sin inspiration från havet vilket återfinns i såväl båtens Platinum-klädsel som i det djupblå skrovet.

ANNONS
ANNONS

Fakta Brabus Shadow 900 Deep Blue Signature Edition

Kategori: Daycruiser
Tillverkare: Brabus Marine
Längd: 11, 73 meter
Bredd: 3,35 meter
Vikt: 4300 kg
Motor: 2 X 450 hp
Maxhastighet:  60 knop
Passagerare: 10
Mäklarens hemsida: [Brabus]

 

Läs även: Boston Whaler 360 Outrage – fiskebåt med extra allt [Dagens PS]

Läs även: Äger du en klassiker – dags att boka Classic Poker Run [Dagens PS]