Tesla får fler integrerade spel, om Elon Musks uppgifter stämmer. Enligt Musk ska man utöka spelutbudet med spelplattformen Steam, med en demo på plats redan nästa månad.

ANNONS

Tesla får spelplattformen Steam som integrerad utrustning, och redan från augusti kommer en demoversion för användarna. Det skriver Elon Musk i ett svar på Twitter, enligt The Verge.

Tesla med Steam

Det finns redan inbyggda spel i Tesla Arcade, men om Steam kommer till blir det mycket mer. Hur det blir, och när, är än så länge osäkert – Musk har ännu inte levererat på löftena han gav om ”Cyberpunk 2077” och ”The Witcher” till de senare Model S- och X-bilarna.

The Verge skriver att en Steam-integration är en indikation att bilföretaget nu kryper närmare målet med flera spel för Teslakunderna.

Större spelbibliotek

Det var i februari som Musk (på Twitter, vad annars) upplyste världen om att företaget testade dels att få Steam att fungera, dels andra specifika spel. Troligen lutar det nu åt att Elon Musk siktar på att få in ett större spelbibliotek via Steam i stället för att enbart plocka ut enstaka spel.

Läs även: Volvo ska bli lastbilarnas nya Tesla [Dagens PS]

ANNONS
ANNONS

Läs även: Teslas nya batteri är inte så grönt [Dagens PS]