Dagens PS

PS-podden: Så lever toppmäklaren

”Jag kan få prestationsångest. Ibland orkar jag inte ens gå upp”
”Jag kan få prestationsångest. Ibland orkar jag inte ens gå upp”
Marcus Birro
Marcus Birro
Uppdaterad: 28 sep. 2018Publicerad: 28 sep. 2018

Det är inte ofta som suveränt framgångsrika människor faktiskt vågar öppna sina hjärtan om det svåra i livet. Men Niklas Berntzon, stjärnmäklaren från ESNY och Toppmäklarna i Kanal 5, vågar göra det i PS-podden.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Efter sommaren kom försiktiga prognoser om att bostadsmarknaden återhämtat sig något efter en tid av sjunkande priser. Samtidigt verkar det hysteriska racet runt bostäder i de större städerna vara över.

Stjärnmäklaren Niklas Berntzon hos ESNY är Sveriges mest framgångsrika mäklare. Just nu arbetar han med Göteborgs gigantiska prestigebygge, ett högt torn som ska bli Nordens högsta och som ska invigas när Göteborg fyller 400 år som stad, 2021.

Berntzon har gjort sig känd som mäklaren som sålt den dyraste bostaden i Sverige och också blivit känd utanför den vanliga kretsen i och med dokusåpan i Kanal 5.

Hur ser han på framtiden på bostadsmarknaden? Vad drömmer han om för egen del nu när han nått så långt och så högt det bara går här i Sverige?

Det är svårt att inte ryckas med i hans entusiasm inför möjligheterna som ligger framför honom. Men hur ser hans mörker ut? När tvivlar han? Blir han någonsin rädd att han inte ska orka?

I en ovanligt öppenhjärtig intervju med Marcus Birro vågar Niklas Berntzon lätta något på förlåten och berättar om när han förtvivlar på livet så mycket att han knappt kommer upp ur sängen.

Här hittar du avsnittet.

Läs även: Stjärnmäklaren ruvar på ett hemligt projekt >

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS