Dagens PS

Så mycket kan stjärnmäklaren tjäna på egna huset

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund ska flytta. Huset i Beverly Hills i Kalifornien är nu ute på annons för ett mångmiljonbelopp.
Stjärnmäklaren Fredrik Eklund ska flytta. Huset i Beverly Hills i Kalifornien är nu ute på annons för ett mångmiljonbelopp. (Foto: Jonas Ekströmer/TT)
David Ingnäs
David Ingnäs
Uppdaterad: 28 apr. 2024Publicerad: 28 apr. 2024

Sveriges världskända fastighetsmäklare Fredrik Eklund är inte ovan att sälja lyxhus i mångmiljonklassen. Men nu är det hans egen bostad som lagts ut på annons för ett niosiffrigt belopp.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Fredrik Eklund blev ett välkänt ansikte världen över i samband med sin medverkan i tv-serien Million Dollar Listning. Hans starka personlighet har inte bara lett till framgångar i fastighetskretsar utan även som säljare, föreläsare och personlig utveckling.

Flyttar från väst till öst

Den svenska fastighetsmäklaren har dock sedan flera år lämnat New York där serien utspelade sig.

De senaste åren har istället Beverly Hills i Los Angeles Kalifornien varit bas för stjärnmäklaren och hans familj. Men nu går flyttlasset igen.

Den här gången är det Florida på USAs östra kust som blir ny adress skriver Fredrik Eklund på instagram.

“Eklund och hans familj har länge bott i huset i Los Angeles men på grund av mäklarens jobb och att barnen kommit in på en skola i Miami väntar nu en permanent flytt till Florida” berättar Aftonbladet.

Så för ovanlighetens skull är det alltså sin egen bostadsannons som Fredrik Eklund har fått knåpa ihop.

ANNONS

Senaste nytt

“Gjord till perfektion”

ANNONS

Budgivningen startar på den nätta summan 108 miljoner kronor. Vad får man då för pengarna?

“Villan består av åtta sovrum, sju badrum och är beläget i det ”chicaste” området i Beverly Hills – bara ett stenkast från exklusiva gatan Rodeo drive”, rapporterar Expressen som vidare beskriver att:

“Lyxhuset är omgivet av grönskande träd för ultimat säkerhet och avskildhet. Inredningen går i rosa, beiga och grå toner och ett av badrummen är inredda med marmor”.

Fredrik Eklund, om lagt ut flera bilder inifrån huset, skriver spå Instagram att villan “är gjord till perfektion på en stor tomt”.

Våren 2018 la stjärnmäklaren ut sin lyxlägenhet på Manhattan för nära 60 miljoner kronor enligt Expressen som då skrev om affären.

Nu har han alltså chans att mer än dubbla de pengarna om en sugen köpare dyker upp i Beverly Hills.

Läs mer:

Wayne Gretzky säljer sitt lyxhus i Florida – för andra gången! Dagens PS

ANNONS

Bill Gates stora aptit på fastigheter – okänt antal. Dagens PS

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS