Dagens PS

Spotlight

Spotlight
(Foto: TT)
Daniel Jacobs
Daniel Jacobs
Uppdaterad: 19 jan. 2024Publicerad: 19 jan. 2024

Spotlight Stock Market grundades 1997 under namnet AktieTorget med målet att underlätta, skapa trygghet och öka synligheten för tillväxtbolag som är noterade på börsen.

Sedan etableringen har Spotlight Stock Market arbetat för att skapa gynnsamma förutsättningar för tillväxtbolag att få tillgång till expansionskapital och dra nytta av de fördelar som börsnotering innebär för att stödja fortsatt verksamhetsutveckling.

Företaget har satt ambitiösa mål, bland annat att bli den ledande marknadsplatsen i Norden där det är enklast, tryggast och mest synligt att vara noterad. Genom att vara till hands för bolagen och öka deras synlighet gentemot investerare strävar Spotlight Stock Market efter att förenkla vardagen för noterade bolag. Företaget tror på att ju enklare och tryggare det är för bolagen att vara noterade, desto enklare och tryggare känns det för investerare att vara delägare i dem.

Spotlight Stock Market erbjuder en plattform där tillväxtbolag kan vara synliga för investerare och samtidigt arbetar aktivt för att stötta och underlätta för de noterade bolagen. För mer detaljerad information om Spotlight Stock Market och deras tjänster uppmanas intressenter att kontakta företaget direkt.