Isabella ”Blondinbella” Löwengrip är en av Nordens största influencers, konstaterar Di, och hänvisar till att hennes blogg har 1,5 miljoner besökare i veckan.

ANNONS

Det gör att 26-åringen tjänar gott om cash på bloggen, närmare bestämt en halv miljon kronor i månaden, enligt Di, som uppger att den drivna entreprenören och investeraren Isabella Löwengrip nu ser ut att gå mot ett rekordår med sitt skönhetsbolag Löwengrip Care & Color, LCC.

Isabella Löwengrip befinner sig i Almedalen på Gotland där en anställd till henne – enligt Di – ”arbetar med att dokumentera hennes dagar i alla sociala kanaler. Lunch med Petter Stordalen, middag med Lena Apler och mingel på Ryska Posten – allt går att följa via Instagram”.

LCC, som Isabella Löwengrip alltså står bakom, väntas enligt Di få en omsättning som landar på 37 miljoner för 2016, men i år väntas omsättningen stiga till nästan det dubbla, 60 miljoner kronor, framgår det.

I höst gör Isabella Löwengrip tillsammans med Pingis Hadenius en e-handelssatsning där kundupplevelsen ska maximeras, heter det.

Det hela ska ske med hjälp av artificiell intelligens.

”Vi tror att man kan ha ett slags skönhetsassistent som vet mycket mer om din hud och dina behov än vad du själv vet. Det kan handla om att man kan skanna sin hud och se om man är torr eller fet, och få produkter utifrån det behovet”, säger Isabella Löwengrip till Di.

ANNONS
ANNONS

MISSA INTE: Avslöjar: Så mycket tjänar ”Blondinbella” [DagensPS.se] >

LÄS ÄVEN: Blondinbella om sitt handikapp: ”Känner mig ensam” [DagensPS.se] >