ANNONS
Företrädesemission 18 sep - 2 okt 2023

Verklighetens Wolf of Wall Street besöker Sverige

Uppdaterad: 07 dec. 2021Publicerad: 23 nov. 2021
Leonardo di Caprio gestltar Jordan Belfort i Wolf of Wall Street från 2014.
Leonardo di Caprio gestltar Jordan Belfort i Wolf of Wall Street från 2014. (Foto: Mary Cybulski/AP /Paramount Pictures)

Hans liv ligger till grund för succéfilmen Wolf of Wall Street. Nu besöker säljtränaren och föreläsaren Jordan Belfort Sverige för första gången.

ANNONS
ANNONS

Jordan Belfort, förevigad av Leonardo DiCaprio i succéfilmen The Wolf of Wall Street, är en New York Times bästsäljande författare, välkänd motivationstalare, och en av världens främsta säljtränare.

Efter att ha överlevt både sin uppgång och sitt fall som en ikonisk amerikansk entreprenör, hjälper Jordan både människor och organisationer att uppnå mätbara och långsiktiga framgångar”, skriver Öhman Events i ett pressmeddelande.

Nu finns möjligheten att träffa och lyssna på Jordan Belfort. Ikonisk entreprenör och som efter sitt straff nu hjälper både människor och organisationer att uppnå mätbara och långsiktiga framgångar.

På 80-talet hade han gränslös framgång och en snabbt växande förmögenhet. 1999 dömdes han för penningtvätt och värdepappersbedrägeri, efter ett upplägg där han svindlade människor på förmögenheter.

När Leonardo di Caprio gestaltade honom i filmen Wolf of Wall Street 2013 höll filmen på att helt barnförbjudas för alla under 17, bland annat  på grund av alltför vidlyftiga skildringar av sex och droger.

Men efter att Jordan Belfort hade avtjänat sitt straff har han istället börjat föreläsa och träna människor i säljteknik, utifrån ett mer hållbart perspektiv. Nu har turen kommit till Cirkus i Stockholm, som han besöker 29 mars.

“Jag är mycket peppad på att tala i Sverige för första gången. Jag ser fram emot att nå ut till den här publiken och lära dem att få människor att känna sitt värde och hur man använder metoden Straight Line Persuation System för att klara av i princip vilken situation som helst”, säger Belfort i pressmeddelandet.

Det system som Belfort nämner är en metod för strategisk försäljning och tar hänsyn till ett antal nyckelfaktorer inom förhandlingar.

“Den som lyssnar kan lära sig att komma ur sin bekvämlighetszon och hur man tänker kreativt med Straight Line Persuation System. De här användbara färdigheterna kan översättas till i princip vilken omständighet som helst och kan hjälpa alla att avancera i sin karriärer och personliga liv”, säger Belfort.

Läs också:

De bästa filmerna om att tjäna pengar
“ICO största bedrägeriet någonsin”
Han svindlar rädda pensionärer: “Fear sells”

ANNONS
ANNONS
ANNONS
Företrädesemission 18 sep - 2 okt 2023

Investera i svensk innovation som begränsar hjärnskador. Medicintekniska PolarCools CE-märkta produkt, PolarCap® System, används som akut behandlingsmetod vid hjärnskakningar och upprepade smällar mot huvudet. Bolagets vision är att kontrollerad kylning av huvud- och nackskador ska bli en standardbehandling för att begränsa hjärnskador. Försäljningen ökar snabbt och nu genomförs en nyemission för att klara av expansionen.

Läs mer & teckna här