Förra årets tävling om en guldtacka blev en succé – därför väljer vi att återigen låta våra läsare vara med och tävla om en guldtacka.

Birgit Eriksson, som till vardags arbetar på hjärt- och lungfonden, är förra årets glada vinnare – Birgit Eriksson var en av drygt 2 000 personer som var med i tävlingen.

Genom att svara både rätt och snabbt på det slutliga tävlingsformuläret så tog hon hem vinsten av den snygga guldtackan på 1 oz.

Tävlingen är öppen till 31 juli 2022

När bistra börstider råder kan vi tillsammans med vår samarbetspartner Nordic Gold Trade bidra med att addera lite guldkant. Ta chansen att tävla och bli årets vinnare av en guldtacka. Tävlingen avslutas den 31 juli.

Guld är en bra investering
Max Donatello
som är säljchef på Nordic Gold Trade berättar att guld är en bra investering som har bevarat köpkraft i flera tusen år.

Max Donatello kommer även i år att personligen att dela ut gultackan till den lyckliga vinnaren på Dagens PS kontor i Stockholm.

“Guld har överlevt alla kriser och krascher som vi känner till och man kan på sätt och vis beskriva guld som en typ av ekonomisk försäkring som man också historiskt har fått rätt så bra betalt för att äga.”

Guldtacka
Är det du som vinner årets guldtacka? På bilden ser du förra årets guldtacka som Birgit Eriksson vann. (Foto: Dagens PS)

Nu när det är dags att tävla ut årets guldtacka, värd över 20 000 kronor, kan alla som prenumererar på Dagens PS kostnadsfria nyhetstjänst vara med och tävla.

Om årets guldtacka:

Tillverkare: Valcambi
Förpackning: Inplastad med tillhörande certifikat
Guldvikt: 1 oz (31,1035 gram)
Renhet: 999,9/1000
Köppris (14/3 2022): 20 718,00
Högsta noterade köppris i SEK (7/3 2022): 21 963,00

ANNONS

Så här enkelt är det att tävla om årets guldtacka:

  • Klicka på knappen för anmälan nedan, fyll i dina uppgifter och svara på frågorna
  • Du får ett mejl som bekräftar att du är med och tävlar
  • Efter kampanjperioden kommer du få ett ”tävlingsmail” med fem frågor på temat guld. Bland de snabbast rätta svaren kommer vår jury plocka ut vinnaren

 

 

Tävlingsvinsten delas ut på Dagens PS kontor till vinnaren efter att tävlingen avslutats den 31 juli 2022 och den med snabbast tid och flest rätt tagits fram.

Utifrån mötet med vinnaren och Max Donatello produceras en artikel som publiceras i Dagens PS.

Givetvis får ni vara med och godkänna innehållet innan artikeln publiceras.

Läs mer: Experten: Dags för fysiskt guld i portföljen [Dagens PS]

Mer från förra årets tävling: Birgit Eriksson vann guldtackan: ”Jag gissade” [Dagens PS]