Dagens PS

Rikaste duon Musk och Arnault på power lunch

musk arnault
Elon Musk och Bernard Arnault är världens två rikaste män. (Foto: TT)
Hannah Bill
Hannah Bill
Uppdaterad: 16 juni 2023Publicerad: 16 juni 2023

Under fredagen har världens två rikaste män, Elon Musk och Bernard Arnault, ätit lunch tillsammans. Frågan är, vem tog notan? 

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Elon Musk och Bernard Arnault har ätit lunch tillsammans i Paris under fredagen. Arnault berättade om lunchplanen för det franska nyhetsprogrammet Quotidien tidigare i veckan. Fransmannens äldsta son Antoine sägs också ha deltagit.

Teslagrundaren är på besök på grund av tech-eventet på Viva Technology, en årlig sammankomst som anordnas av annonsbyrån Publicis Groupe SA och nyhetstidningen Les Echos, som ägs av Arnaults LVMH.

Musk försöker återställa relationer

LVMH äger bland annat lyxmärkena Louis Vuitton och Christian Dior, som är stora annonsörer på sociala medieplattformar såsom Instagram, TikTok och även Twitter.

Musk, som köpte Twitter förra året, anställde nyligen Linda Yaccarino, tidigare annonsansvarig på NBC Universal, för att förbättra bolagets samarbete med de stora klädmärkena. Detta på grund av att Twitter förlorade flera stora affärer efter övertagandet, enligt Bloomberg.

ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

Tävlar om posten som världens rikaste

Musk och Arnault har en kombinerad förmögenhet på omkring 426 miljarder dollar. Under det senaste året har männen gått om varandra fram och tillbaka på topplistan över världens rikaste.

Den 31 maj rapporterade Bloomberg att Musk återigen gått om Arnault som världens rikaste man, efter det att LVMH föll med 2,6 procent på börsen i Paris.

Läs mer: Världens rikaste förlorade 120 miljarder – på en dag

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS