Dagens PS

Norditek kraftigt övertecknat inför börsnotering

Norditek
Norditeks erbjudande inför börsnoteringen övertecknades kraftigt. (Foto: Norditek)
Dagens PS
Dagens PS
Uppdaterad: 23 nov. 2021Publicerad: 02 nov. 2021

Norditek Groups erbjudande att teckna aktier inför börsnoteringen på First North övertecknades kraftigt. Drygt 4 300 investerare tecknade sig till drygt 450 procent av erbjudandet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Norditek är ett miljöteknikbolag som har fokus på mobila och flexibla återvinningsanläggningar inom avfall, grus & berg samt biomassa. Företaget ska börsnoteras på Nasdaq First North Growth Market och inför detta hade bolaget ett erbjudande till investerare om att teckna aktier till priset 11 kronor per aktie.

Erbjudandet lockade stort intresse och tecknades till drygt 450 procent. Totalt inkom teckningar från drygt 4 300 investerare, meddelar bolaget i ett pressmeddelande. 

”Det är med stor glädje och entusiasm som vi nu noterar vår aktie på Nasdaq First North Growth Market. Det stora intresset att teckna aktier i erbjudandet gör mig oerhört stolt och är ytterligare ett bevis på att många tror på vår affärsmodell som bidrar till ett mer cirkulärt samhälle. Jag vill härmed önska alla nya aktieägare välkomna på den resa där vi nu tillsammans tar nästa steg i den fortsatta utvecklingen av Norditek.” 

Huvudaktieägarna har ingått åtaganden om lock-up om upp till 36 månader från den första dagen för handel på Nasdaq First North Growth Market, skriver bolaget i pressmeddelandet.

Första handelsdag på Nasdaq First North Growth Market beräknas vara den 10 november 2021, under kortnamnet ”NOTEK”.

Läs även: Framtiden är cirkulär – investera i återvinning

Läs mer från Dagens PS - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS

Senaste nytt

ANNONS