I dessa tumultartade börstider gäller det att ha förmågan se bortom eländet  – Wall Streets mest meriterade aktieproffs guidar dig.

ANNONS

Se till att ha ett långsiktigt perspektiv i din aktiestrategi och försök se bakom dagens rådande turbulens på aktiemarknaden, är rådet från ”Wall Streets bästa proffs”, skriver CNBC.

Samtidigt utfärdas varning till investerare som kanske frestas att ta impulsiva beslut. Undvik det och blicka i stället framåt, är alltså rekommendationen.

Wall Street-proffsen: Bygg en strategi som håller på lång sikt

Titta inte i backspegeln, september blev allt annat än en munter börsmånad (läs mer om det i länken under artikeln), och tänk i stället vilka bolag som det kan lösa sig att ha i  portföljen på lång horisont.

Det är plattformen TipRanks som utifrån vad analytikerna presterar som de fem proffsen betecknas som just proffs och tillika de mest kvalificerade, framgår det.

Här är de fem aktier som rekommenderas av mest framstående analytikerna i New Yorks finanskvarter: GXO Logistik, Nova, TD Synnex, Alfabet och Edison Internationella.

Läs mer om tungviktarna på Wall Street och aktierna som de tipsar om på CNBC.

ANNONS
ANNONS

Läs även: Rött igen på Wall Street – lägsta nivåerna på 20 år [Dagens PS]

Läs också: Tung ekonom till Fed-bossen: Tagga ner [Dagens PS]