Ishockeystjärnan Wayne Gretzky säljer sitt lyxhus för andra gången och tjänar 34 miljoner kronor på affären. Köparen betalade 148 miljoner kronor för lyxhuset i Thousand Oaks, Florida.

ANNONS

Gretzky lät själv bygga huset 2002 men sålde det efter fem år till basebollspelaren Lenny Dykstra, skriver Expressen. Dykstra gick emellertid i personlig konkurs 2010 var på huset på nytt fick en ny ägare.

Wayne Gretzky
Wayne Gretzky. (Foto: TT)

Efter det så köpte Gretzky tillbaka huset för 114 miljoner kronor. Inte precis en dålig affär även om han inte fick de 193 miljonerna han önskade då han i höstas la ut huset till försäljning.

Lyxhuset har sex sovrum och åtta badrum.  Spelrum, biosalong och gym ryms också i huset, och det finns en tennisbana på tomten.

Köparna är Joanna och Eric Miller. Joanna är dotter till Donald Sterling som tidigare ägde basketlaget Los Angeles Clippers.

ANNONS
ANNONS
Wayne Gretzky säljer lyxhus
Lyxhuset har sex sovrum och åtta badrum. Spelrum, biosalong och gym ryms också i huset, och det finns en tennisbana på tomten. (Foto: Skärmdump från Youtube)
Mansion, Thousand Oaks
Gretzky lät själv bygga huset 2002 men sålde det efter fem år till basebollspelaen Lenny Dykstra. (Foto: Skärmdump från Youtube)

Läs mer: Kungens kompis säljer Loivseberg [Dagens PS]