Har du vägarna förbi strandpromenaden i Visby måste du passa på att testa NOVI Beach Club. Här glömmer man nästan att man är på Gotland och inte Rivieran.

ANNONS

NOVI Beach Club by Pontus drivs av krögaren Pontus Frithiof, som också driver Pontus in the Air på Arlanda, Pocket by Pontus och Atelier 23.

Strandklubben ligger precis vid havet, på S:t Göransgatan 31, längs strandpromenaden och utlovar därmed oslagbara solnedgångar och vacker havsutsikt.

På sin hemsida skriver NOVI att de vill “fylla en lucka i Visbys restaurangliv” och att de tagit inspiration från Medelhavet och Rivieran.

beach club
På menyn finns bland annat Burrata med tomater och pinjenötter. (Foto: NOVI Resort)

Gällande maten fokuserar man på gotländska råvaror från lokala leverantörer. NOVI Beach Club är det perfekta stället antingen för ett glas vin eller en stor middag med familj och vänner. Menyn ska ha något som lockar alla, stora som små. Lokalen kan också bokas till privata event.

Restaurangen ska ha öppet fram tills 21 augusti.

NOVI Beach Club är även hotell och erbjuder både rum och sviter såväl som privata bungalows med havsutsikt. Önskas ännu mer lyx finns NOVI Resort Spa.

ANNONS
ANNONS
beach club
NOVI Resort. (Foto: NOVI Resort)


Läs mer om NOVI här.

Läs mer: Gotlands 10 bästa restauranger