Nu kan du bli granne med Victoria och Daniel på, Fågelbro i Stockholms skärgård. Men då måste du vara beredd att punga ut med 27 miljoner kronor.

ANNONS

Enligt mäklaren är Fågelbro/Malma på Värmdö i Stockholms skärgård just nu skärgårdens i särklass mest efterfrågade område. Visst är det ett fint område, det måste vi hålla med om. men frågan är om inte de höga priserna har något med kronprisessan Victoria och prins Daniel att göra. Expressen har tidigare skrivit om att Victoria och Daniel lockats till Fågelbro av sina nära vänner Leonie och Karl-Johan Persson.

Och nu har du alltså chansen att bli granne med både kungligheter och delar av familjen Persson. Objektet som nu är till salu ligger nämligen på andra sidan viken, mitt emot Victoria och Daniels tomt där det byggs för fullt.

Har du dessutom barn är det en ypperlig chans att skaffa kungliga sommarkompisar åt dina telningar. En köpare ute efter kunglig glans i vänkretsen gör nog klokt i att genast skaffa ett medlemskap på Fågelbro Golf and Country Club. Om inte barnen blir vänner med de kungliga småttingarna så spelar ju Daniel mycket golf.

Huset ligger på en plan och barnvänlig sjötomt med stora gräsytor. Vid vattnet finns både brygga, klipphäll och en mindre sandstrand. Det går även att anlägga en egen liten strandpromenad längs med vattnet om man skulle vilja det.

skärgårdsdröm
En mindre sandstrand och egen brygga nere vid vattnet. Foto: Castelli & Co
brygga
Bryggan och den släta klipphällen. Foto: Castelli & Co
skärgårdsdröm
På tomten finns huvudbyggnad, gästhus, garage och förråd. Foto: Castelli & Co

Huvudbyggnaden är inte den största men charmig så det förslår i rött med vita knutar. Men på 75 kvadratmeter och loft kan man ju klara sig ganska bra. Dessutom går det att inkvartera övernattande gäster i en egen stuga. Garage för två bilar och förråd finns också på tomten.

Mäklaren är något sparsmakad med detaljer i sin beskrivning om huset där man blir granne med Victoria och Daniel, men det ska tydligen inte vara några problem att bygga ut eller fixa till fastigheten efter eget tycke och smak. Den lilla informationen i kombination med bilderna i annonsen gör det däremot lätt att drömma om det perfekta skärgårdshuset.

ANNONS
ANNONS
brygga
Bryggan och den släta klipphällen. Foto: Castelli & Co
huvudbyggnaden
Den charmiga huvudbyggnaden sedd från sjösidan. Foto: Castelli & Co
skärgårdsdröm
Garage och förråd på tomten. Foto: Castelli & Co

 

Läs även: Bo som Kendall Roy i ”Succession” [Dagens PS]