Är du ett fan av serien ”Succession” så har du nu chansen att bo som Roy Kendall. För en hissnande summa om 23,3 miljoner dollar, kan du nu köpa lyxvåningen där ett par episoder av säsong 3 spelades in.

ANNONS

För lite drygt 200 svenska miljoner kronor kan du nu alltså köpa våningen som är ungefär 623 kvadratmeter stor skriver Robb Report. Sothebys förmedlar våningen som har namnet Pavillion A.

Den hyllade serien ”Succession” handlar om den dysfunktionella familjen Roy. Patriarken Logan Roy (Brian Cox) styr sina fyra barn som marionettdockor (även om det knappast är något som barnen skulle erkänna) och de tävlar inbördes om faderns kärlek, makt och pengar. Serien sägs vara baserad på Rupert Murdoch och hans familj. Det är en miljö där pengar och resurser till synes är obegränsade och en värld som vanliga människor inte har tillträde till.

Succession
Kendall Roys så kallade ”war room” i våningen som nu är till salu. Foto: Macall Polay

I säsong tre används våningen som ett så kallat ”war room” för Kendall Roys (Jeremy Strong) försök att ta makten över familjens mediekonglomerat. Här håller Kendall hemliga möten med sina syskon, advokater och kusin men våningen tillhör egentligen hans före detta fru Rava (Natalie Gold).

Anrik byggnad i Tribecca

Succession
Lyxvåningen ligger i den anrika byggnaden Woolworth Buildning på nedre Manhattan. Foto: Christopher Coe, Optimist Consulting

Våningen ligger på våning 29 i den anrika byggnaden Woolworth Building i Tribecca på nedre Manhattan. Det var affärsmannen Frank W.Woolworth som lät uppföra byggnaden 1913. Fram till nyligen en byggnad med kontor, har de 30 översta våningarna gjorts om till bostäder.

Och vilken bostad sen! På två våningar ryms fem sovrum, fyra badrum och kök i öppen planlösning, och så klart det stora vardagsrummet men den bekanta spiraltrappan i svart. I Master suite finns även ett så kallat ”morning kitchen”, walk-in closet samt egen utgång till den stora terassen. Det stora badrummet i anslutning går inte heller av för hackor, med ångdusch, fristående badkar, och dubbla handfat.

Succession
Master bedroom med egen utgång till den stora terassen. Foto: Travis Mark/Sotheby’s International Realty
våningen
Det stora badrummet har fristående badkar och ångdusch.Foto:Travis Mark/Sotheby’s International Realty
Våningen
Den stora terassen med utsikt över Manhattan. Foto: Travis Mark/Sotheby’s International Realty
Våningen
Det lyxiga köket med öppen planlösning. Foto: Travis Mark/Sotheby’s International Realty

Är det så att man skulle tröttna på den egna våningen finns gemensamma utrymmen i byggnaden för alla boende. Bland annat finns gym, pool och vinkällare.

Läs mer och se fler bilder här

ANNONS
ANNONS

Penthouse i Göteborg för 69 miljoner [Dagnes PS]