En bilresa på bara 45 minuter från centrala Stockholm tar dig till det här fritidshuset med sjötomt vid Skenora, en bit ut på Ingarö. Varför inte slå till på det perfekta sommarstället som även fungerar utmärkt som weekendställe?

ANNONS

Fastigheten har sjötomt med högt läge och utsikt över Sågviken. Huvudbyggnaden från femtiotalet är målad i rött med vita knutar och här finns också gäststuga samt förvaringsbod.

En bit längre ned mot vattnet ligger det stora bryggdäcket med sjöstuga och vedeldad bastu. Flytbryggan har plats för flera båtar och har segelbåtsdjup skriver mäklaren.

Skenora ligger vid Östernäs på Ingarö. Med båt tar du dig lätt till Strömma Kanal och vidare ut i Nämdöfjärden. Helt enkelt ett perfekt läge där många av de smultronställen som finns i den här delen av skärgården är tillgängliga med både båt och bil.

sjötomt 45 minuter från Stockholm
Fastigheten har sjötomt med högt läge och utsikt över Sågviken. Foto: Skeppsholmen Sotheby’s international realty
Sjötomt 45 minuter från Stockholm
Nere vid vattnet finns ett stort bryggdäck med sjöstuga och vedeldad bastu. Foto: Skeppsholmen Sotheby’s international realty
Sjötomt 45 minuter från Stockholm
Skenora ligger vid Östernäs på Ingarö. Med båt tar du dig lätt till Strömma Kanal och vidare ut i Nämdöfjärden. Foto: Skeppsholmen Sotheby’s international realty
Fritidshus på Skenora
Flytbryggan har plats för flera båtar och har segelbåtsdjup. Foto: Skeppsholmen Sotheby’s international realty

Besök objektet här

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Pärla i ytterskärgården till budgetpris [Dagens PS]