Skådespelaren Ryan Gosling är Tag Heuers nya ambassadör. Han spelar huvudrollen då Tag Heuer presenterar den nya kollektionen Carrera Three Hands.

ANNONS

Ryan Gosling skyr normalt rampljuset och förekommer sällan i skvallerpressen. Det är första gången någonsin som han väljer att förknippas med ett varumärke, ovanligt i Hollywood, menar Robb Report. Den kanadensiska skådespelaren är känd för sina roller i filmer som La La Land, Half Nelson och Drive. Men nu spelar Gosling alltså huvudrollen i Tag Heuers nya kampanj.

Tag Heuer
Ryan Gosling på lanseringen av Carrera Three Hands i Beverly Hills. Foto: Tag Heuer

Filmen Drive stor inspiration

Tag Heuer presenterade den nya kampanjen signerad den New York-baserade fotografen Pari Dukovic, under ett maffigt partaj i Beverly Hills i förra veckan. I kampanjfilmen verkar Gosling återskapa rollen som den grubblande stuntmannen han spelade i Drive, filmen från 2011 som blev hans stora genombrott.

Det är inte konstigt då både Rosling själv och filmen Drive hade stor betydelse i valet av ambassadör, menar Frédérick Arnault, VD för Tag Heuer. I filmen Drives öppningsscen fäster huvudkaraktären (Rosling) sin klocka vid ratten på sin flyktbil för att vara alldeles säker på tiden.

Ryan Gosling
Gosling återskapar sin karaktär som grubblande stuntman i den nya kampanjen. Foto: Tag Heuer
Tag Heuer
Ren och diskret design kännetecknar den nya kollektionen. Foto Tag Heuer

I den nya reklamfilmen bär Gosling modellen Carrera Date 39 mm. Det är en av totalt 13 nya modeller i kollektionen Carrera Three Hands. Alla modeller sportiga och klassiska i stilen och inspirerade ikoniska Heuer Carrera Twin-Time som referensram i designen.

Till Robb Report säger Gosling att den rena och diskreta designen tilltalar honom då han inte är uppvuxen med obegränsade resurser.

Gosling var personligen mycket involverad i kampanjen och det är på hans intiativ som fotografen Pari Dukovic fick uppdraget. De båda träffades på inspelningen av Goslings kommande film The Grey Man.

Kolla in hela nya kollektionen här

ANNONS
ANNONS

Läs mer om klockor i [Dagens PS]