Den nya super-exklusiva Bondklockan från Schweiziska Omega kostar dig mer än en halv miljon- om du är en av de få som lyckas sno åt dig en vill säga.

ANNONS

I nya filmen Bondfilmen No Time To Die (premiär sista veckan i september) bär Daniel Craigs James Bond den super-exklusiva klockan från den Schweiziska klocktillverkaren Omega. Det är nionde gången James Bond väljer Omega och modellen Seamaster.

Numrerad upplaga

Nu lanserar Omega alltså ytterligare en variant, Seamaster Diver 300M 007 Numbered Edition, alltså en numrerad upplaga och priset är hela 552 000 svenska kronor. De lyckliga få som lyckas sno åt sig en av de superlyxiga klockorna får den levererad i en specialdesignad resväska från det brittiska varumärket Globe-Trotter. Väskan har specialgjorda gummiband inspirerade av natoband (för den som undrar är natoband slitstarka klockarmband i nylon och läder).

Omega
Nya Seamaster Diver 300M 007 Numbered Edition är tillverkad i platina.
Foto: Omega

Nya Seamaster Diver 300M James Bond Numbered Edition är 42mm och tillverkad i  platina med ett läderarmband i svart, där också sömmarna är i platina. Även armbandets spänne är i platina. Klockans nummer är även ingraverat så att du kan vara helt säker på att du köpt en klocka i en numrerad upplaga.

omega
Ordet Seamaster i rött sticker ut i den annars mycket sobra mörka desginen. Foto: Omega

Men det går såklart alldeles utmärkt att köpa en Seamaster i ett mindre exklusivt utförande, den finns i en uppsjö olika utföranden och material för alla (okej, kanske inte riktigt alla) plånböcker.

Men det är faktiskt inte bara Daniel Craigs James Bond som bär en Omega i den filmen. Den nya agenten Nomi (Lashana Lynch) bär modellen Seamaster Aqua Terra, och Moneypenny (Noomi Harris) är utrustad med modellen De Ville prestige.

Läs mer om James Bond  & Omega här

Läs om Messis jakt på slott [Dagens PS]

ANNONS
ANNONS