Flygbolaget SAS återupptar som tidigare kommunicerats nu successivt trafiken på ett antal rutter under juni, vilket innebär att bolaget ökar kapaciteten från 15 till 30 flygplan. SAS presenterar nu rutterna som återupptas under senare delen av juni. Det framgår av ett pressmeddelande.

Många av de nya rutterna som återupptas under andra halvan av juni kommer att flygas från Köpenhamn. Från Köpenhamn återupptar SAS 16 nya rutter till länder som Tyskland, Belgien, Island, Färöarna, Litauen, Spanien, Frankrike, Grekland och Kroatien.

I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer: Palma i Spanien, Nice i Frankrike, samt Aten och Thessaloniki i Grekland. Inrikes Sverige återupptar SAS nu rutter till Visby och Östersund.

I Norge lägger SAS till en rutt till Split i Kroatien och ökar något frekvenserna på inrikesrutterna, där SAS i juni trafikerar på alla destinationer.

Nya linjer med start 15 juni:
* Från Köpenhamn till Bryssel, Düsseldorf, Färöarna, Hamburg, Milano, München, Palanga, Reykjavik, Stuttgart, Trondheim och Vilius.
* Från Arlanda till Aten, Palma de Mallorca, Visby och Östersund.

ANNONS
ANNONS

Nya linjer med start 20 juni:
* Från Köpenhamn till Aten, Frankfurt, Malaga, Nice och Split
* Från Oslo till Split
* Från Arlanda till Nice och Thessaloniki