DagensPS.se skrev i går, tisdag, om trendigaste resmålen bland svenskar 2017, enligt en undersökning. Vi har också berättat nyligen om att svenskarna reser för miljardbelopp.

Och du som ska ut och resa inom närmaste tio månaderna gör klokt i att boka trippen redan nu, skriver Allt om resor i Expressen och berättar att både SAS och Norwegian erbjuder flygresor kalasbilligt.

När det gäller Norwegian finns en rad billiga biljetter på enkelresor till populära europeiska städer; exempelvis Paris, Rom, Barcelona, Nice och Malaga.

Dessutom går det att boka en enkelresa till Bangkok, Thailand, i mars-maj för endast 1.399 kronor, och till Dubai i januari-april för 999 kronor.

Samma pris, 999 kronor, är det för enkelresor till New York och Las Vegas under vissa specifika perioder, dessutom kostar det inte mer än 1.199 kronor att ta flyget till Fort Lauderdale, Florida, med Norwegian under de aktuella datumen.

På samma sätt rear SAS ut enkelbiljetter till weekendstäder som Berlin, Paris, Amsterdam, Düsseldorf, Manchester och Genéve – det rör sig om priser på mellan 349 och 399 kronor, enligt Allt om resor.

ANNONS
ANNONS

Där till kan du få en tur- och returresa till Peking för 3.821 kronor med SAS och till San Francisco fram och tillbaka är priset 3.971 kronor.

För att nämna ett par exempel.

Men för att boka de billiga resorna krävs att du är ute i god tid. Hos Norwegian måste bokningen göras senast 16 januari 2017 och hos SAS senast 10 januari.

Det brådskar med andra ord, så skynda fynda – om du känner för det.

MISSA INTE: USA-resan svindyr – här är orsaken [Dagens PS] >

LÄS ÄVEN: Hackare slog till – gav gratis resor till alla [Dagens PS] >