”Som en av Europas ledande resesöksajter för lyxhotell tar sajten nu ett nytt grepp och erbjuder paketresor med både flyg och exklusivt boende till rabatterade priser i Sverige”, heter det i ett pressmeddelande.

ANNONS

Det är Secret Escapes som erbjuder budgetvänliga paketresor i lyxförpackning.

Samarbeten med flera andra skandinaviska researrangörer gör det möjligt.

”Den svenska resemarknaden växer och vi ser en allt större efterfrågan för paketresor bland våra medlemmar, som både vill ha tillgång till de exklusiva hotell vi erbjuder och samtidigt ha smidigheten i att kunna boka både hotell och flyg i ett. Det här blir ett spännande komplement och ger våra medlemmar ett större utbud av unika upplevelser till överkomliga priser”, säger Ognjen Zeric, Managing Director för Secret Escapes Skandinavien, i en kommentar.

Secret Escapes paketresor erbjuder upp till 50 procent rabatt till olika destinationer, med både sista minuten-resor och resor längre fram. De exklusiva boendena handlar om allt från romantiska boutiquehotell på landsbygden till eleganta spahotell vid Medelhavet, och flyg med ledande flygbolag. De nya flash sale-kampanjerna skickas per mail till Secret Escapes medlemmar och finns tillgängliga att boka på hemsidan i en till två veckor.

ANNONS
ANNONS

Under 2017 hade bolaget en tillväxt med 37 procent i Sverige och antalet medlemmar ökade med 20 procent till cirka 1,2 miljoner, enligt pressmeddelandet.