Nu sällar sig Formel 1-föraren Lewis Hamilton och tennisproffset Serena Williams till listan av prominenta personer som vill förvärva fotbollsklubben Chelsea, skriver Bloomberg. 

ANNONS

Ända sedan den forne ägaren Roman Abramovich hamnade i blåsväder och Chelsea lades ut till försäljning har såväl finanstoppar som kändisar och idrottsstjärnor intresserat sig för att köpa fotbollsklubben.

Senast i raden av intressenter är den före detta Formel 1-mästaren och Mercedes-föraren Lewis Hamilton och tennisproffset Serena Williams som båda bestämt sig för att investera 13,1 miljoner dollar vardera i Chelsea.

De båda idrottsstjärnorna blir då en del av ett bud som leds av British Airways tidigare ordförande Martin Broughton, som sedan tidigare inkluderar bland andra miljardären John Arnold och Taiwans Tsai-familj, rapporterar Bloomberg. 

Nu hoppas man att Hamiltons delägarskap i fotbollsklubben ska ha en positiv inverkan på faktorer som mångfald, rättvisa och inkludering, förutsatt att budet på Chelsea går igenom skriver Bloomberg.  

Läs även: Här är några av dem som vill köpa Chelsea [Dagens PS]

ANNONS
ANNONS

Läs även: Abramovitj – 66 miljarder i misstänkta tillgångar frysta på Jersey [Dagens PS]