Det senaste tillskottet från Nimbus Group heter Bella Zero 6.1, en öppen och social båt som lämpar sig perfekt för sommarens utflykter och badäventyr.

ANNONS
Bella Zero
Bella Zero 6.1: som gjord för äventyr. (Bild: Bella Boats)

Ny elbåtsmodell från Nimbus

Lagom till sommarens bad och fiskeäventyr lanserar nu Nimbus Group Bella Zero 6.1, en öppen och säker elbåt med förhållandevis låga underhållskostnader som är rolig att köra.

Som den andra i raden av Nimbus elbåtar klarar Bella 6.1 av högre hastigheter än föregångaren Bella Zero 6.3.

Bella zero
Utombordsmotorn har har ett slutet kylsystem. (Bild: Bella Boats)

Båten har en helt elektrisk drivlina från STREAM med en effekt på 33 kW, motsvarande 45 hästkrafter. Hon är också utrustad med ett 96V litiumjonbatteri på 25,9 kWh och är CE-certifierad, enligt Båtliv.

Läs även: Guide – årets elbåtar 2021

Förbättrat laddningssystem

Att ladda batteriet tar ungefär tolv timmar och kostar inte mer än 20 kronor. Sedan laddningsfunktionen setts över kan den som vill ladda batteriet med såväl 6A som 10 A, eller som tidigare via ett 16A-uttag.

Bella
Social båt med fri sikt som styrs från aktern. (Bild: Bella Boats)

Den tiltbara utombordsmotorn går mycket tyst har ett slutet kylsystem. Här vid skrovet och badplattformen hittar du även en solbädd för sommarens varmaste dagar.

Nimbus
Tyst motor för lugna turer. (Bild: Bella Boats)

Som kapten har du 360 graders fri sikt från aktersätet där du utan problem kommer upp i 20 knop.

ANNONS
ANNONS

Nytt för Bella 6.1 är en bredare pulpit och ett elektriskt gasreglage. Även start- och avstängningsfunktionen har uppdaterats, för att optimera din körupplevelse.

Bella Zero finns tillgänglig hos utvalda återförsäljare med leverans till sommaren 2022. För närvarande ligger priset på 599 000 kronor. Mer information om båten hittar du här!

Läs även: Nimbus Group upp 57 procent 2021 – en orderbok på en miljard [Dagens PS]