Det är inte varje dag som Zlatan Ibrahimović och Jane Fonda dyker upp samtidigt i nyhetsflödet, men faktum är att de båda träningsikonerna ingår i H&M:s senaste modeprojekt.

ANNONS

Det hela handlar om H&M:s senaste satsning H&M Move. Ett nytt varumärke där modejätten gått samman med aerobicsdrottningen Jane Fonda och den amerikanske koreografen Quel Knight för att marknadsföra funktionellt mode för alla typer av träningsformer, skriver Café. 

HM Move med Zlatan i spetsen ska få världen i rörelse. (Foto: HM Move/Youtube)

En möjlighet för alla att röra på sig

Så var kommer då allas vår Zlatan Ibrahimović in i bilden?

Kanske är det något som den världsberömde fotbollsspelaren förklarar allra bäst själv.

“Jag kände ofta att jag blev dömd eller utesluten från aktiviteter under min uppväxt. Tjejer och killar som växer upp som jag ska kunna klä sig som de professionella idrottarna gör. Det är vad H&M Move står för. Jag tror starkt på deras mål att ge alla möjligheten att röra på sig. För rörelse har förändrat mitt liv 100 procent”, säger Zlatan i ett pressmeddelande.

För H&M:s kunder innebär det att Zlatan under våren 2023 kommer att vara en del av H&M Moves kampanj, där vi får se Zlatan i en annan kontext än vi är vana vid. I en av reklamfilmerna som redan nu finns att beskåda på Youtube får vi följa Zlatan när han coachas till rörelse av ingen mindre än Jane Fonda själv.

ANNONS
ANNONS

Det får åtminstone Dagens PS att vilja snöra på sig träningsskorna. Kanske även damma av våra benvärmare.

Läs även: Världens tio bäst betalda fotbollsspelare 2022 [Dagens PS]