Nu kan du bokstavligen bo direkt på sjön. Missa inte tillfället att köpa denna husbåt- M/S Baltic från 1934 – kajplats Hufvudsta Gård som nu är till salu. 

ANNONS

M/S Baltic byggdes på Götaverken redan 1934 och totalrenoverades 2014. Boendeytan är totalt 75 kvadratmeter och här bor med lätthet flera personer.

Inte bara bostad

Motorn fungerar så den här husbåten kan alltså även köras och är inte bara en bostad. Båten är fullt utrustad för ett bekvämt boende på sjön. Här finns ett väl utrustat kök, dusch och två toaletter. Du behöver inte heller gå iland för att tvätta- det finns både diskmaskin och tvättmaskin ombord. Kajplatsen kan eventuellt överlåtas, men det är inte säkert att båten kan belånas skriver mäklaren.

bostad M/S Baltic
M/S Baltic är inte bara en bostad
Foto: Kjell Johansson Fastighetsbyrå

Via akterdäck kliver du in i köket och vidare ut i allrummet med öppen planlösning. Matbordet är placerat i direkt anslutning till styrhytten så kaptenen behöver inte vara ensam under middagstid. Här finns även toalettutrymme med handfat. En extra bonus är att allrummet har centraldammsugare som når hela båten! Däcket når du via två utgångar från allrummet.

Mysiga Sovhytter

På undre däck finns två sovhytter med dubbelsäng och ytterligare en hytt med våningssäng. Det mysiga sovrummet är stort och har en pelletskamin för kyliga nätter. Det är även här på nedre däck du hittar det helkaklade duschrummet och utrymmet med tvättmaskin och plats för klädvård. Det ordentliga fördäcket rymmer en stor matgrupp och grill. På det väl tilltagna soldäcket placeras med fördel en bekväm loungemöbel.

Med M/S Baltic är det verkligen möjligt att utnyttja skärgården, sommar som vinter, i full komfort!

ANNONS
ANNONS
fullt utrustat husbåt
Fullt utrustat kök
Foto: Kjell Johansson Fastighetsbyrå
sovhytter
Sovhytter med dubbelsäng
Foto: Kjell Johansson Fastighetsbyrå
Mysiga sovhytter husbåt
Sovhytter på nedre däck
Foto: Kjell Johansson Fastighetsbyrå
fördäcket husbåt
Det ordentliga fördäcket Foto: Kjell Johanson Fastighetsbyrå
soldäcket
Soldäcket Foto: Kjell Johansson Fastighetsbyrå

Läs mer här: Sjötomt med privat läge [Dagens PS]