Flingföretaget Kelloggs har en ny lösning för att få fler att äta cornflakes. Med en ny automat kallad Kellogg’s Bowl Bot ska collegestudenter få testa att bli serverade frukost av en robot.

ANNONS

Kelloggs nya cornflakes-robot är ett samarbete med Door Dash-ägda företaget Chowbotics, som tidigare gjort bland annat en salladsrobot.

Den frukostsugne interagerar med roboten genom en touchscreen, där det går att välja mellan olika sorters flingor och müsli, om man vill ha mjölk eller yoghurt, samt en rad olika garneringar som frukt och chokladflarn. Det finns också förval för den som inte vill välja själv, som “About Last Night” som ger en skål Frosties, Fruit Loops och Krave-flingor med chokladdroppar, bananskivor och espresso-sirap, skriver Gizmondo.

Du måste dock vara college-student i USA för att använda maskinen. Den provas just nu på Florida State University och University of Wisconsin-Madison. En skål flingor ska kosta mellan 3 och 6,5 dollar, motsvarande ungefär mellan 25 och 50 kronor, beroende på vilka tillbehör som väljs.

”Vi är stolta över att samarbeta med Chowbotics för att få studenter vid Florida State University och University of Wisconsin-Madison skräddarsydda skapelser av deras favoritflingor, färsk frukt och mer”, skriver Kelloggs om sin nya robot.

ANNONS
ANNONS

Läs mer: Säkerhetsjätte investerar i norsk robot-väktare