Funderar du på hur mycket stryk din Rolex egentligen tål? Då kan det kanske vara skönt att veta att den står emot både ägg, ströbröd och het olja. Något som framgår när musikproducenten Benny Blanco friterar sin Rolex i en video på Instagram, enligt Robb Report.

ANNONS

Det var under måndagen som hobbykocken Lynja lade upp ett klipp med den hyllade musikproducenten Benny Blanco på Instagram, där de tillsammans friterar Blancos Rolex. Ja, du läste rätt.

Klockan som enligt uppgift är värd 16 500 dollar, motsvarande ungefär 175 000 kronor, ska enligt Robb Report vara en Rolex Oyster Perpetual Datejust. En ikonisk och klassisk modell som funnits sedan 1945 och kännetecknas av datumet som visas till höger på urtavlan.

Rolex
Rolex Datejust är en ikonisk modell som funnits sedan 1945. (Bild: Rolex)

Gåva från Ed Sheeran

Just denna klocka med ram, urtavla och armband av guld ser dessutom ut att vara prydd med diamanter och är enligt Blanco en gåva från hitmakaren och musikern Ed Sheeran. Mums, eller?

Under klippet får vi i alla fall följa det påkostade armbandsurets väg från doppet i ägg och ströbröd till den upphettade oljan. Anrättningen smakas sedan av med citronsaft och cocktailsås.

Rolex
Ett stycke Rolex redo att serveras. (Bild: Instagram/Cookinwithlynja)
Rolex
”Det här är äckligt ”, säger Blanco. (Bild: Istagram/Cookingwithlynja)

”Ed Sheeran kommer att älska det här”, säger Lynja.

”Det här är äckligt”, säger Blanco.

För dig som vågade hoppas på något annat resultat kan Dagens PS bara uppmana till lugn. Trots att klockan tycks ha stått pall för och enligt Lynja ”tål stekning”, är detta inget du bör pröva på där hemma.

ANNONS
ANNONS

Läs även: Därför dräller det av Rolex och Patek på marknaden [Dagens PS]

Läs även: Tom Ford gör klocka i återvunnen plast [Dagens PS]