Att innovation inte alltid behöver vara smidig visar gintillverkaren Hendrick´s tydligt prov på när de presenterar ”The Most Inconvenient Cocktail Machine”. En tre hundra kilo tung cocktailmaskin som hade gjort Professor Balthazar stolt. 

ANNONS

När gintillverkaren Hendrick´s presenterar sin senaste innovation ”The Most Inconvenient Cocktail Machine” är det precis som det låter med en ytterst otymplig maskin och del i deras humoristiska produktserie Hendrick’s peculiar objects, skriver Café.

Nätt pjäs på 300 kilo

Större än de flesta hemmabarer kräver Hendrick´s  bastanta uppfinning en del planering för att komma till sin rätt hemma i vardagsrummet. Med det sagt har den tre hundra kilo tunga pjäsen, som snarast minner om 80-talet och Professor Balthazars glada upptåg, som mål att blanda goda drinkar.

Frågan är bara hur och när, då det enligt Hendrick´s själva kan ta lite tid att få fram en drink. Av det skälet är det allra viktigaste vad du häller i maskinen och att du inte har bråttom.

Hendricks
Du som saknar en drinkmaskin kan just nu komma över en mycket otymplig sådan. (Bild: Hendrick´s Gin)

Ett gediget bygge är det oavsett med 432 bultar och lika många skruvar, skriver Café. 

Du som sätter en ära i att blanda en riktigt god fredagsdrink kan just nu skaffa dig en egen otymplig maskin till den nätta summan av 489 726 kronor, eller fortsätta blanda din gin på traditionellt vis.

ANNONS
ANNONS

Läs även: #svenskdryck: Nya taggen för svensk dryck [Dagens PS]