Missa inte denna veckas Systembolagssläpp om du vill investera i världsberömda viner. Till konkurrenskraftiga priser kan du lägga vantarna på viner från flera topproducenter. Vad sägs om Château Latour,  Château Musar och Penfolds?

Denna vecka släpper Systembolaget nya viner i sitt tillfälliga sortiment. Det är ett 30-tal röda nyheter från firmor som Bruno Giacosa, Paul Avril, Frog’s Leap, Forrer Bobet och Château Musar. 

En av topparna är Pauillac de Château Latour, ett vin som ursprungligen var tänkt för restaurangmarknaden. Dessutom är det ett flertal viner från Penfolds som säkerligen intresserar vininvesterare.

ANNONS
ANNONS

Penfolds Grange för 4.899:- från senaste årgången 2016 toppar listan, men även Penfolds Bin 707 från 2018 för 3.399:- och Penfolds RWT Shiraz 2018 för 1.049:- är högintressanta objekt.

Vinerna finns i begränsat antal, och vissa kommer att gå åt fort. Från och med 22 september häver Systembolaget sitt beställningsstopp för det tillfälliga sortimentet. De viner som inte är slut går då att beställa för de som inte råkar bo i närheten av en lagerförande butik.

Läs mer: Vin spöar aktier – rekordpris för Grange