Skådespelaren Keanu Reeves har lekt jultomte och gav sina stuntmän varsin Rolex-klocka efter avslutad filminspelning.

ANNONS

Tänk att få en Rolex-klocka i present av sin chef! Det var precis vad de fyra stuntmän som filmat tillsammans med Keanu Reeves fick efter de filmat sista scenen av John Wick 4.

Och det var inte vilka Rolex-klockor som helst, utan var sitt exemplar av modellen Oyster Perpetual Submariner. Modellen lanserades första gången 1953 och satte en standard för moderna dykarklockor. Man kan säga att Submariner förkroppsligar länken mellan Rolex och undervattensvärlden. Reeves valde att köpa Submariner Oyster från år 2020 med referens 126610LN.

Rolex
Rolex Submariner Oyster referens 126610LN Foto: Rolex

Klockan har en ring som kan vridas åt ett håll och ett Oyster-armband med solida länkar. Bezeln är i cerachrom-keramikinlägg  med 60-minuters-gradering.Siffror och graderingar är belagda med platina och effektreserven håller i 70 timmar. I butik kostar en modell i det här utförandet knappt 100 000 kronor. Generöst av Reeves som även köpte en likadan klocka till sig själv, skriver Robb Report.

Svårt att köpa en Rolex

Submariner är en av Rolex mest eftertraktade modeller och kanske den modell man först ser framför sig när man tänker på Rolex. Och vilken modell passar inte bättre för fyra stuntmän som faktiskt riskerar livet på jobbet!

Pandemin och det allmänna suget efter lyxprylar har gjort att det är svårt att få tag i en Rolex just nu. Liksom många andra har varumärket leveransproblem och svårt att möta behovet hos köpstarka kunder, vilket i dagsläget gjort att priset på andrahandsmarknaden ökat med nästan 100%.

Förmodligen gör utgiften för de fem dyrgriparna inget större hål i Keanu Reeves plånbok. John Wick franchisen har varit en enorm kassako och dessutom hade The Matrix 4 premiär i våras. Det är helt enkelt många som älskar Keannu Rives som action-hjälte.

John Wick chapter 4 väntas ha premiär våren 2022.

ANNONS
ANNONS

Läs om en unik Daytona [Dagens PS]