Vet du inte hur du ska inreda ditt hem i höst? Låt dig inspireras av höstens stora inredningstrender.

ANNONS

Inredningstrender förändras precis som modet från säsong till säsong. Låt dig  inspireras av Elle Decoration som spanat och hittat höstens åtta stora inredningstrender.

Jordiga kulörer

Färger som påminner om naturens skiftande färgskala är populärt inom inredning. I höst vill vi ha jordiga kulörer och mörkbruna nyanser.

Neon piggar upp

Neon har varit på tapeten ett par säsonger, både inom mode och inredning. Trenden ser ut hålla i sig.

höstens
Neon piggar upp under höstens mörka dagar. Foto: Hay

Välj naturnära

Naturnära färger har länge varit en trend men det gäller även material. I norden finns många ljusa träslag. För kontrast och rörelse, blanda både mörka och ljusa träslag.

Grönt

Grönt är säsongens färg, både inom mode och inredning. Satsa på gröna detaljer i olika nyanser. Eller gå ”all in” och måla hela rummet med den upplyftande färgen.

ANNONS
ANNONS
Grönt
Grönt är höstens färg, både inom mode och inredning. Foto: Alcro

Fynda på loppis

I jakten på det personliga och unika blir loppis mer och mer populärt. Auktionsfynd och second hand är hållbara val som ger ditt hem en personlig stil.

Konst som leker

Under pandemin växte vårt intresse för handarbete i hemmet. Måla en egen tavla eller lek med lera. Eller fynda hos mindre kända konstnärer för unika objekt.

konst
Lekfull konst är på modet. Måla själv eller leta efter unika objekt. Foto: HM Home

Rutigt

Rutor är tillbaka på modet. Schackrutan återkommer då och då men i höst vill vi inte ha det klassiska svartvita. Återigen är det den murriga jordnära färgskalan som dominerar.

70-tal

70-talet har varit på tapeten ett par säsonger. Här går det bra att ta ut svängarna med starka färger och burriga texturer.

Läs hela artikeln i Elle Decoration här

Läs om Shingle-stilen [Dagens PS]

ANNONS
ANNONS